Екатерина Захариева: Ердоган винаги е добре дошъл в България. Путин не е желан от никой българин.

България, Екатерина Захариева
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Външната ни министърка Екатерина Захариева тази сутрин беше гост в студиото на БТВ, след дежурните хвалби по адрес на тяхното управление и лично за премиера Бойко Борисов, двигателя на обединена и сигурна Европа, водещият и зададе няколко въпроса свързани с Турция и по специално за Реджеп Ердоган.

Според външната ни министърка Ердоган е винаги добре дошъл в България и всеки който прави изказвания против това иска да дестабилизира Балканите, които Бойко Борисов и политиката му цели да обедини.

Очаквам Ердоган да дойде и да открие ремонтираната Джамия в София, както и още няколко Джамии, които ние ремонтираме в България, защото тези Джамии са културно исторически паметници и ние като правителство трябва да се грижим за родовата памет на българите, все пак с тези хора сме живяли съвместно повече от петстотин години в една и съща държава.

На въпроса ще дойде ли Путин по време на Европредседателството в България. Екатерина Захариева потвърди факта, който Лиляна Павлова отричаше преди време, а именно че Путин има покана от президентът Радев, но не би било добър знак пред нашите европартньори да идва в България по време на нашето европредседателство.

Ердоган винаги е добре дошъл, той е гарант за сигурността и на България и на Европа, за Путин няма уточнена дата и надали ще има.

източник

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

13 comments

 • Ами тя говори от нейно си име, де. Това, че споменава всички българи, си е пак нейно мнение.
  Вацев беше казал, че всички наши външни министри напоследък са били все евреи, но засега няма сведения за нея. Това може да обяснява много неща. Освен това тя говори това, което искат да чият от нея. Тя така и нас успокоява за Истанбулската конвенция.

 • Докога тази кифла ще я пускат пред камерите да дразни хората с дяволски манипулиращи изказвания и докога ще хвърля кал върху националната ни чест и достойнство? И не е само тя за съд за национално предателство – всички до един предадоха род и Родина къде с криминално приети актове, къде с малодушно спотайване пред Исината…

 • Путка заспала е тя..с извинение..даже когато й се пикае пита Бойко за това,дали може…то може ,ама толкова…

 • Грешно твърдение на външен министър! Би трябвало да знае перифразата по геополитическата теза на Борис III-ти: “Винаги с Европа, никога срещу Русия!”

 • Защо говориш глупости ма мърло разчекната. Бойкоборисова путкопоклонничка, мислеща само за собствения си настаняване гъз

 • КУЧКО,БЪЛГАРСКИЯ НАРОД БОГОТВОРИ ПРЕЗИДЕНТА ПУТИН И ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД ВИ ИСКАМЕ НА БЕСИЛКАТА ,А Ердоган на дръвника.

 • Похвално е, наистина, че г-ца Захариева е почнала толкова много да разбира от политика. Те в герб почти всичките са такива: и Цецка, и Цецо, и председателката на НС (все ѝ забравям името), еле па Боко – думи немам!

 • Не ми харесват коментарите ви. Много са груби. Тя Ку…., Пу ……, и т.н. не е виновна, толкова и е капацитета. Не може изведнъж да стане голяма тиква, сега е на етап тиквичка.

 • Ако Е.Захариева е казала това… тогава си обяснявам състоянието на Българската дипломация.

Вашият коментар