Екзотични и направо революционни идеи щъкат в главите на нашите управници!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Необичайни не, ами екзотични и направо революционни идеи щъкат в главите на нашите управници! Ето, от няколко дни се в ефира се носи тази новина, разпространявана от медиите:

“Стари карти и подземни карстови пещери са сред основните идеи на експертите как да се реши водната криза в Перник. Това стана ясно от министъра на регионалното развитие и благоустройство Петя Аврамова, която пред комисия в парламента представи три експертни предложения за облекчаване на последствията от водната кризата в община Перник.”, съобщават разни сайтове.

 

Това, което ми липсва в този странен подход за решаване на водната криза в Перник и други градове е: Защо 6-те министерства, отговорни за хуманитарната криза с водоснабдяването, не свикат един извънреден кризисен щаб, в който да поканят любимите на властта астроложки, врачки, баячки, ясновидки и други феномени, които под ръководството на авторитетната Алена да намерят къде потъна водата на България? Към този щаб може да се сформира и отдел “Багетисти”, които с пръчки да обикалят България и да повдвикват “Тука има вода! Тука нема вода!”. Сигурен съм, че предложения от мен почин ще има успех и бърз ефект! Подарявам на властите идеята си безвъзмездно. Срам и позор е в ХХI да не изпозваме огромния си ресурс от феномени!

Любо Кольовски

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

One thought on “Екзотични и направо революционни идеи щъкат в главите на нашите управници!

  • Така е, г-н Кольовски. Аз от много време повтарям, че 90% от нашите управници са пълни идиоти!!!! Не мислете, че искам да ги обидя, напротив – опитвам се да ги похваля и им се възхищавам, защото това са хора, пълни с идеи!!!!!!!

Вашият коментар