Еконт са новите Български пощи! Тромави и некоректни към клиентите си

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Еконт в началото бяха симпатична куриерска компания, която много бързо се наложи на пазара и стана предпочитана за много клиенти.
Докато будиста не реши, че е станал велик.

Сега този мастодонт Еконт става като Български пощи.
Тромав и некоректен към клиентите си.

И много алчен.

Имаш пратка до личен адрес. Правиш им услуга като я пренасочваш към техен офис. В същото населено място. Офисът е на 500 м. от адреса ти, но просто в указаното време няма да има никой вкъщи. А и доставка до офис би трябвало да е значително по-евтина, нали.
Но не. Вместо да ти я доставят същия ден, но в офиса, те я пренасочват за следващия ден. И те таксуват над 4 лв. Ако можеше да избирам, никога не бих предпочел Еконт да ми мотае пратките. Но за съжаление много фирми вече са се излъгали и са сключили договори с тях. На по-високи цени вече от другите куриерски фирми, защото цените ги вдигат, както им хрумне.

Богомил Бонев

BNEWS напомня, че като министър на транспорта в кабинета на Кирил Петков в брутален конфликт на интереси Ник Събев почти фалира горките Български пощи, за да им вземе брутално бизнеса. Събев плати 300 хиляди лева на Промяната, за да си купи депутатско място, а оттам и министерското кресло.


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар