Ексклузвино! Идват ИЗБОРИ, Борисов вече пише ОСТАВКАТА! Сега сме на етап „самоизяждане“!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Борисов вече е написал Оставката. Сценария е в ход. Сценарий за удобно слизане от властта и завръщане след разчистване на терена. Това, което наблюдаваме е същото, което се случва през последните години, но много по-концентрирано и на максимална скорост.

Мафията се опитва да задържи властта си. Последният етап на този процес минава чрез налагане на тотална диктатура и силово завземане на всички власти.

 Този етап настъпва, когато бъдат изчерпани всички останали средства за контрол на масите – пропаганда, „даване и раздаване” на милостиня, лъжливи обещания и тн. И както всяка диктатура, управляващите ни престъпници залагат на страхът, като оръжие за контрол. Знаете поговорката „Което не става с пари, става с много пари”.

От устата на Борисов и Пеевски тя звучи така „Което не става с бой, става с много бой”. И бият! Всички мутренски институции-бухалки са активирани срещу неудобните! БОЕЦ сме определени, за враг номер едно и срещу нас са мобилизирали цялата мерзост  на която са способни! Срещу Биволъ, Фрогнюз, телевизия Евроком, вестник Сега и други медии се в ход брутални репресии! Преследват се свободни журналисти, граждански активисти, общественици, всеки, който не приема властта на мафията. Но и това не е достатъчно.

Ако Буда и Пеевски все още не са осъзнали, че гражданите са силата, която ще ги изрине, то знаят много добре, че олигарсите с които заедно са крали имат ресурса да ги свалят. Няколко от едрите риби бяха „ударени”. Показно и за назидание. Което явно не сработи, защото мафията явно губи контрол и все повече от слугите и обръчите и се еманципират и искат да крадат без да си плащат на господарите. Затова бе ударен и Божков. За да се даде знак на всички, които надигат глави – „това чака всеки, който не се подчинява безпрекословно”! Това е етапа на самоизяждането, пускат от собствената си кръв, за да оцелеят.

Има обаче един проблем! Гражданите! На Буда, Пеевски, Гешев и бандата им, както и техните кукловоди им предстои да разберат, че „материала”  се е превърнал в гражданско общество. В общност способна да си поставя цели и да ги отстоява! Макар и все още слаба, тази общност набира сила, този процес е необратим. БОЕЦ се превърна в символ на съпротивата срещу мафията и с ,личният си пример показахме, че страхът може да бъде преодолян и че гражданите сме по-силни от мафията! А когато страхът се пропука следва сриването на всяка диктатура! Това е съдбата, която очаква Борисов и котерията му. Тази победа обаче няма да дойде сама, предстои ни тежка битка и сами трябва да се преборим за свободата си. Не трябва да им позволяваме да си реализират сценариите с оставките, това сме го гледали и знаем, че нищо добро не ни чака. ТЕ трябва да бъдат свалени от власт и то по начин, така че никога повече да не се връщат във властта, а за дълго да станат клиенти на  Темида и бай Ставри!

БОЕЦ призоваваме за ежедневни протести! За гражданско неподчинение, блокиране на Министерски съвет и Парламента със следните искания:

  1. Незабавна Оставка на Борисов и цялото правителство.
  2. Незабавна оставка на Гешев и Висшият съдебен съвет.
  3. Незабавно приемане на Закон за Лустрацията, който да обхване освен комунистическата номенклатура, ченгетата и агентите от ДС, така също и всички участвали във властта и заемали висши политически длъжности от 1989г. до сега.
  4. Незабавно приемане на нов Изборен Кодекс с въвеждане на граждански контрол върху изборите и електронно дистанционно гласуване.
  5. Назначаване на Служебно правителство излъчено от Гражданските организации с единствена задача – провеждане на честни и прозрачни избори.

И не се лъжете, нито БСП, нито ДПС, НФСБ, ВМРО, АТАКА, ВЪЗРАЖДАНЕ,  или която и да е ченгеджийска банда е алтернатива. Алтернативата ще се роди в битката! Ако трябва ще свалим  и следващите. За да продължим и стартираме всички така нужни реформи, първо трябва да изринем блатото до дъно!

Продължаваме, очаквайте следващите действия на БОЕЦ и когато излезем ни последвайте!

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

Снимка на БОЕЦ - България Обединена с Една Цел.

ПОДКРЕПЕТЕ БОЕЦ и битката срещу мафията и корупцията! 

Битката срещу мафията трябва да се води на всички фронтове, да бъдат разобличавани и атакувани постоянно! БОЕЦ се превърна в символ на тази битка! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

Искате да продължим битката срещу мафията? Искате да сте част от тази битка? Тогава подкрете БОЕЦ, застанете до нас в акциите и протестите срещу управляващата ни мафията и дарете средства за справедливата ни кауза! Всяка помощ е ценна!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:[email protected]

www.boec-bg.com

банкова сметка:

<<< PAYPAL >>> link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар