ЕКСКЛУЗИВНО! Министър Московски е бил пиян като “талпа” когато е убил детето си!

Без категория
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Защото ми писна от морализатори! Един „мъж“ се напива като талпа.

Заради него, понеже е висока клечка, толкова, че почти е изместил Котарака във всички задкулисни прищевки на един Бай Хуй, в една гора с „неравности по трасето“ е докарана мощна моторна шейна.

Докарана е от фирма близка нему и още по-близка на поста и партията му. „Мъжът“ толкова вече е самозабравен и високомерен към недосегаемостта си и опиянението, че се качва на шейната с малкото си дете.

И се нахаква с детето. Детето умира. Никой от ченгета и вся остальная НЕ ПОСМЯВА да вземе алкохолна проба на причинилия от самозабравяне смъртта.

Преди да се качи на шейната е имало и хора, които са опитали да го спрат, но не би… Оттук нататък цялата власт на институцията, призвана да бъде безпристрастна, в лицето на прокуратурата ще направи вече изначално опорочено „разследване“.

Господ е ударил, без съмнение, по необяснимите за амебните човешки мозъчета, вселенски закони. Но понеже, знам, че закона – и прокуратурата, и МВР, и вся осталньная трябва да го спазват ТУК, на земята, еднакво за всички, питам и пиша за темата, по която морализаторите единствено плачат.

А случаят с високата клечка е илюстрация как прокуратурата слугува на властта. Сега се запитайте, ако този „мъж“ бе нахакал с шейната вашето дете, пак ли щяхте да се правите на божи кравички, че, видите ли, Господ го наказал вече, а другото… майната му.

Не може така! Не може! А мълчанието на властта и циничното прикриване и мълчание на детайлите от страна на прокуратура, както и мълчанието на медиите е позор.

Веселина Томова, Facebook

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

3 comments

  • А какви са доказателствата, че е бил пиян? Кой от вас, коментирали тук, го видя с очите си?

  • Ако е карал по правилник 10 или 20 км , нямаше да се достигне до това положение. Смъртен случай. Не е важно дали е бил пиян или си е превишил правата си като Министър и то не на кой да е М-во , а то на Транспорта . Значи е бил с много голяма скорост . Помислил е че е на Магистралата а не в Снежният балкан

  • Може да се размине без затвор но едва ли ще де размине и примири с тпвс че е убил детето си за това прошка и достатъчно влас и пари няма ….

Вашият коментар