Ексклузвино! Правителството пада до седмици

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Презокеанските разкрития за трансгранични престъпления на български длъжностни лица, политици и олигарски съвсем скоро ще бъдат публично достояние и ще са налице повдигнати обвинения, научи от свои източници Liberta.bg.

С бясна сила текат и разследванията по акта RIKO, като до края на месец януари на 2020 година ще има произнасяне за подсъдността на Нюйорския съд.

Очертава се невъобразим зимен български сериал, който ще бъде изгледан от целия свят. Действието ще се развие мълниеносно и до няколко седмици правителството ще е с оставка, категорични са презокенските източници на Liberta.bg.
САЩ имат стратегически цели в България и бързат споразумението за сътрудничество, подписано от Тръмп и Борисов, да бъде изпълнено. Но това няма как да се случи с настоящия премиер, поради изгубен кредит на доверие към него.
Не случайно преди ден у нас пристигнаха американски високопоставени пратеници, които остро поставиха въпроса за липсата на зачитане на върховенството на закона и огроманата корупция на всички нива в нашата държава. А вече в страната ни има и назначен действащ американски прокурор по върховенството на закона – Джесика Ким.
Този уикенд премиерът Борисов свиква по спешност в Банкя своите министри.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар