ЕКСКЛУЗИВНО! Алекс Сърчаджиева обяви за смъртта на Ласкин: „Истината е, че…

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

40 дни след смъртта на любимия си Иван Ласкин, актрисата Александра Сърчаджиева даде интервю за рубриката на Мон Дьо в предаването „Събуди се“ по Нова телевизия, в което разказа за тежкото изпитание, през което преминава в момента.

На въпроса как се чувства в момента, как се справя, Алекс сподели: „На дъното съм, объркана съм все още. Истината е, че се чувствам като едно малко момиче, изгубено в гората.(…) Не мога да се събера. В ступор съм. Не мога да рева. Искам да хвърлям, да изпотроша всичко. Да ударя дъното чисто емоционално.“

„Не знам дали съм стегната, защото имам дете. Това дете оттук нататък ще разчита само на мен. Страх ме е как ще си отгледам детето. “

Най-лошото съм си мислела, че можем да се разделим с Иван. Не съм си представяла, че ще изгубя най-любимия си човек на този свят. За втори път.

На въпроса „Как оцеля през тези 40 дни“, Сърчаджиева сподели: „Не знам, благодарение на приятели. (…) Аз ударих дъното по всякакъв начин – физически, емоционално, финансово. По всякакъв начин.

Много хора се борят да ме измъкнат от ситуацията, в която се намирам. Ударих дъното по всякакъв начин.  На Д-р Цонев искам да благодаря. Той е ангел. Моят живот в момента е спрял. Не го живея. Какво съм била в предишният си живот?  Изрод ли съм била?!  Моят живот го остави, но защо трябва да страда детето ми?!

На въпроса как дъщеричката им София приема ситуацията, Алекс отговори „трудно, защото те имат много силна връзка, връзка, в която аз никога не съм съществувала. Сега е вкопчена в мен, защото я е страх да не си отида и аз.“

Актрисата призна, че няколко дни след погребението на Иван, София е поискала да я заведе на гроба му. „Най-ужасната гледка, която съм виждала в живота си – малко дете с букетче на пресен гроб… И ми каза може ли да го разровиш, за да го прегърна?“

На въпроса „Имаш ли обяснение какво се случи с Иван?“, актрисата сподели „Истината е, че не трябваше да се стига до тук. Няма да го кажа сега.“

На въпрос доколко алкохолът е бил виновен за смъртта на Иван Ласкин Алекс отговори: „цироза може да се постигне не само с алкохол, нали знаеш? Може и да е от лекарства. Не успя да се пребори със света, с който живее. Неговата душа не е за тук. (…) След като си отиде, той се оказа рицар. А преди това беше лошото момче. Аз знам с кой живях. Знам какъв мъж имах до себе си.

В края на интервюто Мон Дьо попита Александра дали е гневна на Иван, че не е тук вече, на което тя отвърна: „Не съм му гневна. Няма за какво. Той не искаше да умре. Когато се видяхме с него, на 20 декември, той ми каза: „Ей, Саше, аз ще се справя, ще изляза от тука. Ще си отгледам детето. Ще отидем на едно кратко пътуване. Плакахме много. Ама много. И той отиде на пътуване, ама аз останах на гарата.“ Александра завърши, че това е бил последният й разговор с него.

Не трябваше да се стига до тук. Благодаря на д-р Цонев на Втора градска болница и на ВМА. Кракът му левия се поду, стана лилав. Не знаеха черният му дроб в какво състояние е. Беше загубил над 2 литра кръв в меките тъкани на крака си. Д-р Цонев и екипът му го измъкнаха. Цироза имаше. Живяхме над 2 месеца във втора градска. Във ВМА направиха всичко възможно, но беше късно. Беше станала инфекция на здравия крак. Хората ми казаха, че шансът му е трансплантация на дроб. Нямаше донор. И момчето си отиде. Няма да правя ексхумация.

Иван е пиел колкото пие средно статистическия българин. Не успя да се пребори със света. Неговата душа не е за тук. Душата му не можа да се справи със злобата. Той не разбра този свят и светът него.  След като си отиде той стана рицар. Преди това беше лошото момче. Изведнъж се появиха толкова много хора, за които е бил идол. Отвратително е това. Някакви хора си направиха грозен пиар на фона на цялата тази трагедия. Аз знам с кой живях и знам какъв мъж имах до себе си.

В 7,30 часа звънна непознат номер. Казах си: Ужас, това беше. Обадих се на жената на Фънки и отидох да повръщам в тоалетната. На 20 декември ми каза: Саше, ще се справя, ще изляза оттук, ще отидем на едно кратко пътуване. Той отиде на пътуване, но аз останах на гарата. Добре, супер… да го чакам. След това нямаше как да влизам в реанимация. Една лекарка ми каза, че нещата са критични. Казах, че няма сила, която да ме спре да го видя. Беше целият в едни машини, като космически кораб. Исках да го целуна, но не можех да го стигна. Само ръката с татуировките беше свободна. Там го целунах. Много ми липсва. Искам да потъна в прегръдките му. Големи ръце, голям мъж.

„Много ми липсва, бе. Искам да потъна в прегръдките му. „

Актьорът Иван Ласкин почина на 48-годишна възраст. Популярният артист бе приет по спешност в болница преди Нова година, като лекарите определяха състоянието му като критично. За съжаление, актьорът, когото винаги ще помним с ролята му от филма „Васко да Гама от село Рупча“ загуби битката за живота си и си отиде, оставяйки съпругата си Александра Сърчаджиева, дъщеричката им и голямата си дъщеря, която е от първия му брак.

Иван Ласкин от миналата година изпитваше здравословни проблеми и бе приеман за лечение в болница, като версиите за състоянието му са, че е имал чернодробна недостатъчност.

Преди няколко години известният актьор призна, че е пристрастен към алкохола и има зависимост, с която се бори от дълго време. През цялото това време неотлъчно до него стои и голямата му любов – Александра Сърчаджиева, с която се срещат преди повече от 13 години и оттогава са заедно. Двамата имат и дъщеричка, София, която вече е ученичка.

az-jenata.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар