ЕКСКЛУЗИВНО! Ангелкова лично наредила на охранителите в природен парк “Рила” да оставят Беър Грилс намира

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Скандала покрай кадрите с Беър Грилс в национален парк “Рила”, започва да става политически, вчера при разпита на тримата охранители, които през цялото време на снимките не са се отделяли от екипа на “Дискавъри”, един от тях е разказал, че началника им лично им е наредил да не правят никакви проблеми за каквото и да е на г-н Грилс и неговият снимачен екип.

Според запознати началника на парк “Рила” е лично назначение на Ангелкова и затова в момента се чудят на кой да прехвърлят вината.

Според охранителя, Грилс и екипа му, са заплатили за всичко, което са правили в планината, както дори сцените с жабата с плуването и огъня.

Платиха си за всичко и това може да се потвърди, защото ние бяхме свидетели как началника на парка звънеше лично на Ангелкова да я пита как да запише нещата, защото според правилата на парка те ги нарушават.

Тя му обясни, че трябва да пише нещо, за да има някакъв отчет като разходка или нещо такова и определи лично тя цената от 1500 евро за трите сцени по 500 евро на сцена.

В случая Беър Грилс и екипа му нямат никаква вина. че са направили тези неща в националният парк, защото те им бяха разрешени и за тях беше платено, а на нас ни казаха да не им се месим и да сме наясно, че ще плуват, палят огън и ще убият някакъв дребен животински вид.

Ние се изненадохме много, когато г-н Грилс си избра този вид да е жаба, но явно това му е хрумнало в този момент.

Относно твърденията, че не сме видяли нищо, това не е така, защото тези хора ни уведомяваха винаги, кога ще снимат, за да не попадне някой от нас в кадрите, все пак те оцеляват в планината.

Може би и затова вчера от министерствата решиха, че вече не искат да глобяват никой, защото нещата излязоха от контрол.

А и как ще глобят някой, затова че е платил страшно много пари да снима и да си прави каквото иска в парка, а насреща е получил документ само за разходка?

източник: https://www.informiran.net/wp-admin/post-new.php

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар