Ексклузивно! Бареков избухна: Чобанов от “Биволъ” ме псуваше докато вечерях с Роман Василев! Жалко, че не го набих!

Без категория
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Евродепутатът Николай Бареков разкри любопитна история с привкус на екшън в личния си профил във Фейсбук. Политикът разкри своята версия за случилото се от първо лице.

“Съжалявам много, ако разочаровам приятели, но предложих на лицето, приличащо отчайващо на Атанас Чобанов от Биволь, да излезе като мъж и да се разбере с мен, вместо да ме обижда шумно в присъствието на куп свидетели в ресторант край околовръстното на столицата. Бях на вечеря с приятеля ми Роман Василев”, започва разказа си Бареков.

И продължава: “На съседната маса това лице, в компанията на две “каки”, започна да ме обижда с най-цинични думи. Преди това е записвал разговора ми.

Платих сметката и напуснахме ресторанта незабавно. Като джентълмени постъпихме. Но! Съжалявам, че не го набих. Той самият предложи и ме приканваше кресливо да го направя, но поиска да е насред ресторанта, за да направим цирк “ала Патреоти” и реклама на “жертвата”.

Едната, по-фината и агресивна кака, записваше “дискретно” със скъп айфон целия разговор, започнал по тяхна инициатива”, възмутен е евродепутатът.

“Преди година в един магазин наблизо същото лице ме обиди със същите думи, докато пазаруваше бутилки от най-скъпата ракия, но насред обидите успя да офейка с една бутилка под мишница, докато още асимилирах абсурдното му поведение.

Подобни либерал психари, пияници, джендъри и гниди напълно оправдават мнението ми, че сме прост народ, след като подобни индивиди определят общественото мнение…”, категоричен е председателят на партия “Презареди България”.

Атанас Чобанов

“Жалко, но факт. Срещна ли го пак, това ще е последният ни приятелски разговор.

Индивиди като тези прости и некадърни соросоиди живеят само за скандала. Въпрос: Защо обществото се вързва на техните селски номера, които са обида за трезвия интелект? Ето как стават фалшивите новини: Един пияница лъже, че живее във Франция и се прави на соросоид и правоверен Хамериканец.

Всъщност е обикновен абориген и си пие ракийката всяка вечер, в което няма лошо. Всъщност от французите краде само социалните помощи. Това е фейкът му със самоличността. Това ли са носителите на евроатлантическите ценности? Обикновени фалшификатори на самоличност.

После пишман баджак джурналистът записва две каки или двама батковци и обявява голямата “новина” в блога си.

Ако не мине номера, търси някой да го набие, по възможност пред публика. Така се правят фейк новините. После търчи в посолството да си търси хонорара. Но понеже наскоро бях в Белия дом… Днес им съобщих лично лошата новина. Хонорарите вече ще ги плаща Прокопиев. Посолството си има други легитимни говорители”, убеден е евродепутатът.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар