ЕКСКЛУЗИВНО! Бащата на Л.Павлова въвел “джендър” специалност във Варненския университет

Джендър
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Варненският свободен университет “Черноризец храбър” е въвел специалност “Джендър политики в педагогическите дейности”.

За това алармираха будни българи във Фейсбук. Специалността очевидно е насочена в опасната област на обучението на децата, защото педагогическите профили са точно за това.

Промиват мозъците на бъдещите учители, и ги учат как да промиват мозъците на децата после.

Добре е да припомним, че Варненският университет се ръководи от бащата на евроминистърката ни Лиляна Павлова – проф.Павел Павлов.

Той е на длъжността “заместник-ректор”, но с оглед на близостта му с властта е очевидно, че ректорът е синекурна длъжност, който да прикрива реалния началник. В сайта на университета, Павлов е поставен със снимка веднага под ректора.

Подобно оплитане на политици, извратени европейци и образование е на път напълно да разруши здравия разум в българското общество и да ни превърне в морално-ценностна анархия.

Съществува и брутална гавра с името на университета. “Черноризец Храбър” е неизвестен по истинско име български писател от времето на Симеон Велики. Твърди се, че това е самият цар

Симеон в част от интелектуалните си занимания. Той е написал патриотични и български текстове, които в момента са в съкровищницата на православното наследство.

Университет с подобно име да разпространява хомо и джендър културата, е меко казано подигравка…

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар