ЕКСКЛУЗИВНО! Беър Грилс: Отивам в България, трябва да оцелея в джунглата им наречена държавна администрация

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

След като се завихри скандала в България със световно известният телевизионен водещ на “Discovery Channel” от британската медия ” The Times ” потърсиха сънародника си да даде яснота по въпроса какво точно се е случило в България и дали наистина е оцелявал на места в които българите просто си правят разходка.

Ето какво е отговорил световно известният британец, който за незапознатите е бил и член на САС британските специални сили.

– Здравейте господин Грилс, искаме да ви зададем няколко въпроса свързани със скандала, който се случва в България истина ли е че сте плувал в езеро и сте оцелявал на места, за които българите твърдят, че са място за разходка, а езерото е едва половин метър дълбоко?

– Българите са странен народ и не разбирам за какво е целият този скандал, да започнем от там, че всичко което сме заснели като сцени е съгласувано както с тяхното министерство на туризма също така и с управата на нациолният им парк”Рила”. Няма как да направим аз и екипа им каквото и да е без тяхното присъствие и тяхното знание. За мене това е второ оцеляване в България и искам да кажа, за да е ясно на всички, там където се къпахме и цялото трасе по което сме минали са ни подадени като едни от най – трудно достъпните места в България. Аз само снимам други хора се занимават с нещата, трасетата и съгласуването с властите във всяка една страна. А езерото не е дълбоко половин метър, а онзи който твърди това, явно никога не е влизал.

– Странно е че сега искат да ви глобят от страна на българските власти, които преди това през 2017 година явно са ви разрешили всичко?

– Не само, че ни разрешиха, те бяха навсякъде с нас. Ние не сме някакви вандали все пак аз съм бивш командос на САС, ние знаем че има правила. Всяка продукция си има продуцент и днес аз говорих с него и той ми обясни, че имаме договор с държавна институция като тяхното министерство на туризма, което ни е пуснало в парка да заснемем кадрите и пак казвам тези хора бяха навсякъде с нас и за всичко, което сме заснели като сцени си имаме и посочени цени в договора. Защо се вдига толкова шум не знам.

– Ако България ви глоби ще предприемете ли мерки? Ще отидете ли отново до тази страна?

– Естествено, че ще отида, дори ще отидем с целият снимачен екип, да заснем поредният епизод на Оцеляването, който ще кръстим” Оцеляване в джунглата на българската държавна администрация” , защото не става въпрос за пари, а за уронване не само на моя престиж, става въпрос за уронване на престижа на цяла една продукция и цял един екип.

Надявам се да оцелеем и този път.

копирано от: https://bulbg.blogspot.com/2019/02/blog-post_237.html?m=1

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар