Ексклузивно! Божков е забелязан да се среща с Цветан Василев в Сърбия!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

По-рано днес, Васил Божков ,който от вчера е с активна заповед за международно издирване е забелязан в ранните часове на днешният ден в компанията на друг укриващ се от държавната власт от известно време ,а именно собственикът на фалиралата след огромен скандал Кооперативна търговска банка – Цветан Василев.

Двамата са забелязани заедно със солидно количество бодигарди и с доста дълги дрехи и шапки ,които да попречат на очевидците да ги познаят. Според сигурни източници обаче ,този техен план се е провалил и местонахождението им е било разкрито .

Това е Сръбската столица Белград ! Явно Цветан Василев е решил да се види с Васил Божков, с когото имат еднаква съдба, що се отнася до преследванията от българските власти. Според информацията двамата като нищо могат да извадят достатъчно пари, за да променят изцяло политическата обстановка в страната. Досега Цветан Василев беше сам, явно обаче двамата може и да се справят с репресивният апарат на Герб.

„Не съм престъпник. Страхувам се да се прибера в България, страхувам се за живота си. Мислих да се върна, когато ме повикат, но след вчерашните изявления на главния прокурор, се страхувам да се върна“, заяви в ефира на bTV обявеният за издирване бизнесмен Васил Божков.

източник: https://bulbulgnewsbgg.blogspot.com/2020/01/blog-post_972.html

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар