Ексклузивно! Бойко Борисов бяга в Гърция с любовницата! (АУДИО)

България, Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Бившият премиер Бойко Борисов има намерение да се покрие в чужбина, ако Бойко Рашков продължи офанзивата си срещу него. Това става ясно от нов аудиозапис, който се появи в медийното пространство.

В записа бившият депутат и банкер Димитър Ламбовски говори с други лица в ресторант. Пред тях той признава, че е взел пари от Борисов, за да му купи къща в Гърция. Къщата била продадена на Стоян Мавродиев, но всъщност тя била за експремиера, съобщи Bird.bg.

boyko_600x380
Бойко Борисов бяга с любимата си в Гърция

Парите за къщата пък Борисов взел от сделка за кредит в Българска банка за колекторската фирма „С. Г. Груп”. Той получил 30% комисионна от тази сделка.
От всички тези разкрития става ясно, че Борисов мисли за своето укриване, ако бъде погнат от закона в България. Той явно има намерение да премести любовницата си от Барселона в Гърция и да живее с нея там, но не е ясно защо е избрал тази страна.

Предполага се, че има връзки в Гърция и управляващите там няма да позволят да бъде екстрадиран. Точно както Сърбия не дава Цветан Василев.

Припомняме, че вътрешният министър Бойко Рашков оповести вчера, че би арестувал незабавно Борисов, ако набере необходимите доказателства срещу него. Това явно е стреснало бившия премиер и той вече мисли за своето бягство.

Все пак се очаква да успее да остане у нас до изборите на 11 юли и ако ги загуби, да избяга зад граница.

 

 

Източник: Bird.bg.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар