ЕКСКЛУЗИВНО! БОЙКО БОРИСОВ си ОТИВА завинаги! Паника тресе потъващия кораб ГЕРБ!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Социологическо проучване на изключително авторитетната международна агенция „TNS opinion“, което бе направено преди седмица и цитирано от някои български медии, изправи на нокти Бойко Борисов и цялата му кохорта.

TNS opinion е с един от най-високите рейтинги в ЕС и прави изследвания по поръчка на Европейския парламент, ЕК и Световната банка.

За пръв път тя извършва допитване в България и резултатите са изненадващи.

Първият извод от изследването и цифрите на агенцията е, че българският народ не иска да бъде повече под управлението и по-скоро под диктатурата на ГЕРБ.

Над 48 процента от хората са заявили, че искат тотална промяна на политическото статукво и тази промяна я виждат в лицето на нова политическа формация.

Данните от следващия въпрос на агенцията пък буквално разбъркват политическото блато у нас. Ако формация на недоволните от сегашното управление бъде оглавена от Слави Трифонов, то той получава почти половината от гласовете на всички избиратели в България.

Шоуменът няма партия, но има възможността да подкрепи някоя и това ще бъде изненадата на президентските избори.

 

ГЕРБ има подкрепа едва на 25 процента от българите и то само на тези, които гласуват. Иначе съотнесено към общия брой избиратели, процентите се намаляват двойно. За ГЕРБ към момента биха гласували едва 12 % от българските граждани, имащи право на глас.

Почти всеки втори българин няма да отиде до урните заради факта, че президентът Росен Плевнелиев спря референдума на Слави.

Ако този референдум бъде поставен на гласуване, до урните ще отидат над 78 процента от избирателите и 64 процента от тях ще гласуват за намаляване броя на депутатите от 240 на 120, за спиране на партийните субсидии и за мажоритарни избори и пряк избор на полицейските шефове по места, категорични са от социологическата агенция.

На съкрушителното за ГЕРБ авторитетно социологическо изследване Борисов реагира в типичния си дебелашки стил: „Мен все ме свалят разни социолози, обаче им излизат криви сметките и все управлявам!“

Нищо подобно, Борисов. Не сметките на социолозите са криви, а изборната ни система и машинациите в нея са такива, че хората ти от ГЕРБ и магаре съумяха да издигнат за президент.

Доказаха го последните избори за местна власт, където ГЕРБ спечели почти навсякъде в големите градове, а на места – с тодорживсковки проценти.

Сега управляващите са се скрили в миша дупка и само Лилито Павлова плаши хората, а Борисов се прави на „добрия чичко“, който обещава светло бъдеще и по три пъти на ден се хвали какво е направил лично той за България.

Какво всъщност направи Борисов с България?!? Ето отговора:

Мутренизиране на държавата, олигархични кръгове, много богати и много бедни, безработица, отчаяние и тълпи насочени към Терминал-2 на летище София – без билети за връщане!

По поведението на Борисов си личи, че се страхува, но ако се скрие и той, държавата ще остане на автопилот и на ГЕРБ ще им се наложи да си признаят, че изследването е самата истина, призната от самия Вожд.

Затова той се мъчи макар и сам да остане в героична поза на мачтата на потъващия кораб, но вместо да излезе герой, хората го освиркват във форумите, приканват го да си ходи и го наричат с имената на няколко зеленчука.

Борисов има само един полезен ход и той е да се кандидатира за президент.

А Цецко да му фалшифицира резултатите.

Другият е да се оттегли с достойнство от политическата сцена.

Само че „ГЕРБ“ и „достойнство“ в никакъв случай не са синоними!

Източник: Skandalno.net

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар