ЕКСКЛУЗИВНО! Борчове са убили един от най-известните бизнесмени в България Пламен Минчев

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Проблеми с натрупани дългове от години най-вероятно са причината за инсулта, който покоси на място бизнесмена Пламен Минчев.

Негови приятели разказаха как предишните дни, той се оплаквал от постоянно високо кръвно и бил доста умислен, защото не успял нито да договори поредни отсрочки с кредиторите, нито да си подсигури нови кредити, твърди „Стандарт“.

За да разведри черните си мисли, решил да отиде да кара ски на Боровец. Но за съжаление, горе, на пистата, издъхнал внезапно. Проблеми с парите Пламен Минчев има не от вчера. Въпреки че бяха времена, когато той дори не успяваше да ги преброи.

Шеметната му кариера започна още преди началото на прехода, когато той заменя журналистиката с предприемачеството. Започна бизнеса си като вносител, но след това спечели доверието на гиганта „ТетраПак“ и пробва собствено производство на соковете BBB в София, както и на прясно мляко в Ботевград.

В най-успешните си години Минчев бе сред най-влиятелните частници, оглави за кратко дори клуба на богатите –  Възраждане. През деня посрещаше презокеански инвеститори, а вечер събираше в култовия си ресторант „Дали” плеяда от холивудски звезди, начело с Жан Клод Ван Дам, които правеха първите си снимки в „Бояна”.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар