Ексклузивно видео разкрива лицемерие за Перник, навярно и корупция

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Преди близо три години се обещава щедро, че питейният яз. Студена ще бъде изцяло ремонтиран.

Проблеми с водоснобдяването нямало да има, което автоматично означава, че няма да се налага източване на водата, за да може разботниците да работят нормално по съоръженията.

Изразява се загриженост за здравето на хората в областта. Нещо повече- гарантира се, че ще се заложи на иновативен подход, включващ дори подводно заваряване и прочие. А стената на язовира щяла да бъде напълно преобразена и съобразена със съвременните тенденции. Парите за цялостния проект са повече от внушителни 32 млн. лв. и са обявени публично.

Три години по- късно остава горчивото усещане, че проектът търпи провал, а разходваните средства не са отишли по предназначение. Нещо повече. Подозренията са, че водата умишлено е изкарана от естественото си легло и корито или направо по мистериозен начин е ограничено вливането на реките в язовира за определен период. За да може много по- лесно да се довърши каквото има за довършване или направо да се започне отначало рехабилитацията, но с по- евтин подход. Още нещо. Онези пари за които се говори в клипа долу на Канал 3, тогавашният ресорен министър Лиляна Павлова, че и действащата кметица на Перник, са също и за модернизиране на водопроводната мрежа и пречиствателната станция. Това обаче се случва едва сега и много ясно се заявява, че това е нова порция държавна помощ и се вадят сега пари от хазната. Изводите ги оставяме на всеки сам да си ги направи.

Ексклузивно видео разкрива лицемерие за Перник, навярно и корупция

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар