ЕКСКЛУЗИВНО! Видинският протест под пълна медийна възбрана, по заповед на Бойко

Без категория
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
КОЙ ЗАБРАНИ НА ТЕЛЕВИЗИИТЕ ДА ПРЕДАВАТ НА ЖИВО ОТ ВИДИН! ЗАЩО ПРОТЕСТЪТ НА СЕВЕРОЗАПАДА НЕ СЕ ОТРАЗЯВА ДНЕС.

Бунтът на Северозапада. Северозападът отказва да умре.

За трета поредна събота град Видин е блокирал главен път Е – 79 при Дунав Мост 2 и вече страхът на управляващите се вижда от километри. Видин протестира и блокира границата с Румъния в София някои хора треперят, той да не стане национален.

Стотици жандармеристи и полицаи днес са командировани в околностите на Видин, за да не допуснат протестиращите да излязат на пътя, което и днес се оказа невъзможно и хората пак блокираха пътя и в този момент нито един камион не може да премине моста, защото както казват в Северозапада, там нямат какво да губят.

Но явно е че днес вече телевизиите имат какво да губят и онези същите телевизии, които две седмици подред се включваха на живо от протеста, днес отсътват – сами се сетете защо?

Нали се сещате, че някой управленец, вече се е разпоредил да не се предава от мястото на блокадата, защото това клати и без това разклатеното управление.

Видин не е в новините, значи проблем няма, но Видин отдавна го няма в сметките на всяка управляваща власт и накрая това ще им изиграе много лоша шега на родните политици, защото ако са забравили ще им припомним, че Видин е последното българско царство и нищо чудно в скоро време да се окаже първото истинско ново начало за България.

Това че почти тридесет години хората бягаха от този регион не означава, че няма да се върнат за да изметат крадливата ни политическа власт ако се наложи и да може и да не го давате и тогава по телевизора и в новините господа журналисти от телевизиите с национално покритие, но пък за сметка на това хората ще видят всичко в интернет и социалните мрежи.

Видин и Северозапада, дори и да не са живи и в този момент доказват, че са живи и отказват да умрат, но някои журналисти и медии, явно отдавна са умрели от страх, защото днес ги няма на улицата до хората и не отразяват истината на глас, както знаем България е на последните места в класациите за Свобода на словото, сега вече се надяваме, че знаете защо.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар