ЕКСКЛУЗИВНО: Вижте връзката на Борисов с избягалите от затвора престъпници!

Без категория
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Какво е общото между Бойко Борисов и избягалите пандизчии – убийци.

Както и ще подаде ли оставка правния министър Цецка Цачева. Отговора на тези въпроси- по-долу в статията:

Двама осъдени за убийство затворници избягаха от Централния софийски затвор посред бял ден и то през главния вход. А единственият човек, който се е опитал да ги спре, се оказа… чистачката.

След като излезли през централния портал, двамата закоравели рецивидисти продължили да тичат на воля из софийските улици, но никой не си направил труда да ги преследва.

Избягалите затворници Радослав Колев и Владимир Пелов

Ако до вчерашния инцидент все още се намираше някой наивник, който счита, че държавата ни не е разграден двор, то вече такива със сигурност няма!

Избягалите затворници са изключително опасни убийци. Единият е Владимир Пелов – с няколко убийства в досието – първото, в чейндж бюро в Пловдив през 1996.

Второто убийство – при обир в Ботевград през 2011. А през 2016 г., извършва двойно убийство, отново в Ботевград. Той е толкова закоравял престъпник, че няма как да бъде върнат в правия път, коментира бившия шеф на отдел „Издирвания“ Красимир Занев.

Вторият избягал затворник е Радослав Колев- също заклет рецивидист.

Излежавал присъда от 26 години за убийството на служител от НАП с лява ориентация.

Бягството си двамата престъпници замисляли отдавна, а управата на затвора имала данни за подготовката му. Въпреки това, не били взети никакви мерки за по-строга охрана.

В деня на бягството Радослав Колев и Владимир Пелов нападнали надзирателите с огнестрелно оръжие и ножове. С които се сдобили посредством… колет от близки!!!

И тук идва най-интересното: След като пандизчиите побягнали, само чистачката се престрашила да ги гони, за да се опита да ги спре! Въпреки че била въоръжена само с метла и парцал.

В момента цялата държава е на крак и издирва бегълците. А Цецка Цачева, министър на правосъдието, отиде да дава обяснения в парламента – тъй като затворите са на пряко нейно подчинение. Всъщност, тя нямаше много какво да каже, освен дежурното гербаджийско хленчене, че ще подаде оставка, ако премиерът Борисов й я поиска.

ГЕРБ пък, в отчаян опит да се защитят, стъпиха върху… класическата литература. И дадоха примера с граф Монте Кристо (изцяло авторова фикция-б.а.), който успял да избяга от затвора. И друг пример- с Алкатрас, най- строго охранявания затвор в света, в който също имало случаи на бягство. (само един случай, при който бегълците не оживяват- давят се в морето-б.а.) Така че… било нормално! Нямало нужда случаят да се политизира. Пък и затворите били препълнени, а надзирателите – недостатъчно.

Чрез тези плоски и комични оправдания, ГЕРБ се опитват да прикрият факта, че са оставили държавата на самотек. Премиерът Борисов прекарва повече време в Брюксел, отколкото тук. Вицетата и министрите му пък направиха пътека до САЩ – кой за „Оскар“- ите, кой на Молитвена закуска, срещи с шефове на фондации, американски конгресмени и пр.

Очевидно е, че правителството на ГЕРБ няма за цел да се грижи за благоденствието на България и гражданите й, а изпълнява единствено ролята на колониална администрация, подчинена на Брюксел и Вашингтон – безотговорна, крадлива и брутална. Досущ като двамата пандизчии – убийци!

Skandalno.net

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар