търкане на билети

Ексклузивно! Вижте истината за измамата „Национална лотария“

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Измама ли е Националната лотария?
Помните ли – Мъж регистрира 7000 (22кг билети) и не спечели нищо!

Как да спечели като принципът е следният – произвеждат 10 000 000 билета например с производствена себестойност 5 стотинки на хартийка и цена към краен потребител 5 лева, т.е. с търговска надценка 99, 17 % и от тези 10 млн. билета печелят 50 000 000 лева (да се чете петдесет милиона лева).

От 10 000 0000 билета печелят 10 човека с обща печалба примерно 10 000 000.

Като извадим от 50 млн. 10 се получават 40 000 000 чиста печалба, обаче още по-смешното е че освен че купувате драги зрители хартийки за по 5 стотинки на цена 5 лева освен това при спечелване на „ГОЛЕМИТЕ МИЛИОНИ“ – те всъщност не Ви ги плащат.

ДА ТОЧНО ТАКА ДОБРЕ МЕ ЧУХТЕ МИЛИОНИТЕ НЕ ВИ СЕ ПЛАЩАТ! МИЛИОНИТЕ ВИ СЕ ИЗПЛАЩАТ ЗА ДЕСЕТКИ ГОДИНИ НАПРЕД ИЛИ ДОЖИВОТ НА РАВНИ МЕСЕЧНИ ВНОСКИ И ОРГАНИЗАТОРЪТ И СОБСТВЕНИК НА НАЦИОНАЛНАТА ЛОТАРИЯ СИ ФИНАНСИРА БЕЗ ЛИХВА С УЖ ВАШИТЕ СПЕЧЕЛЕНИ ПАРИ ОБРАТНО РЕКЛАМАТА ПО НОВА И МНОГО-МНОГО ДРУГИ НЕЩА, ЗАЩОТО ПРИ ЧИСТА ПЕЧАЛБА 99.17% ВЗЕМАЙКИ ПРЕД ВИД ФАКТА, ЧЕ РЕАЛНО НЕ ВИ И ПЛАЩА ПАРИТЕ, А ВИ ГИ ИЗПЛАЩА (КОЕТО МЕЖДУ ДРУГОТО ПИШЕ НА ГЪРБА НА ВСЕКИ БИЛЕТ) – ТО ТОВА СИ Е ЧИСТА ФИНАНСОВА ПИРАМИДА ЗА МАЛОУМНИЦИ.

От друга страна името НАЦИОНАЛНА ЛОТАРИЯ също е ИЗМАМА и е измислено и равнозначно единствено на регистрирана търговска марка, която да Ви краде, подвеждащо е и няма нищо общо с Държавната лотария, защото зад така наречената НАЦИОНАЛНА ЛОТАРИЯ се крие просто един частник, който само Ви обира.
Тихо и кротко си лапка парите Ви без никакъв контрол, защото това е частна фирма с фалшива име регистрирано като търговска марка. Съвсем друга тема е, че Вие се разболявате от хазартна болест междувременно. И съвсем друга тема е, че Нане, Вуте и на Пешо жена му печелят на всеки 9 от 10 билета. Богати ли ще стават хората, мечтите си ще сбъдват или ще пълнят гушата на един безскрупулен измамник?
 Автор: Иван Тодоров, източник Facebook

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiranКоментари

Коментара


loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар