Ексклузивно! Вижте как изведнъж забогатя агент „Иван“ – Каракачанов

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Странно забогатяване демонстрира в декларацията си за публичност на имуществото си вицепремиера Красимир Каракачанов.

Имайки предвид,че не е декларирал никакви други доходи през 2016 г., освен от заплатата му като народен представител, Каракачанов освен,че е успял да закупи на странно ниска цена от 8000 лева парцел декар и половина в община Сандански, той е успял и да спести почти 40 000 лева. Странното е,че през същата тази 2016 г. като спестовница се е проявила и неговата съпруга Росица Слабакова, която е декларирала спестени 20 000 лева от заплата.

Интересно с какви средства са живели Каракачанов и съпругата му, при положение,че почти целия размер на заплатите са декларирали като спестени. Скромна сметка за разходите на лице, заемащо публична длъжност, доказва,че Каракачанов трудно би спестил толкова много пари,както и съпругата му. Потвърждение на този факт е декларацията от 2014 г., от която се вижда,че Каракачанов и съпругата му не са декларирали притежание на налични пари. Странен е фактът,че същата 2014-та година Каракачанов освен заплата като депутат е декларирал и допълнителен доход, различен от заеманата длъжност, в размер на 20 574 лева.
Явно заплатата като депутат и допълнителните доходи не са били достатъчни да задели в наличност нито един лев, което потвърждава тезата,че почти всичките спечелени пари от Каракачанов и съпругата му са били изхарчени. Интересен е фактът,че Каракачанов и съпругата му не са внесли спетяванията си от 2016 г. в банка, а са ги държали в брой. Странно поведение, имайки в предвид, че става въпрос за 82 000 лева. Може би поради аферата с КТБ Каракачанов е загубил доверие в банковата система или просто спестените пари са с неясен произход? Въпроси, на които би трябвало да ни отговорят Сметната палата, НАП и Прокуратура.

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiranКоментари

Коментара


loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар