Ексклузивно в informiran: Корнелия Нинова избухна във Фейсбук: ГЕРБ ме наричаха “г-жа Лъжа”, но моите “лъжи” станаха горчива истина

България, Политика
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Помните ли как ме наричаха ГЕРБ преди изборите – г-жа Лъжа. Изборите минаха и моите “лъжи” станаха горчива истина. Това написа на страницата си във Фейсбук преди минути лидерката на БСП Корнелия Нинова.

Когато казвах, че не искаме да ядем храна с различно качество от Европа, ГЕРБ отвърнаха: не е вярно, не слушайте г-жа Лъжа, тя ще изкара България от ЕС с това говорене. Какво стана сега? Не само, че качеството е различно но е и по-скъпо, отсече тя.

 И допълни: “Когато говорех, че ще вземат нов заем, според тях пак лъжех. Днес правителството на Борисов и мнозинството в НС си гласуваха нов заем от 200 млн. Евро, част от тях за бежанци.”

Не си харесвах прякора, който ми лепнаха, но заради държавата щях да съм щастлива, ако онова, което говорех, не беше истина. Уви, истина е!, категорична е Нинова.

Източник: Pik

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

One thought on “Ексклузивно в informiran: Корнелия Нинова избухна във Фейсбук: ГЕРБ ме наричаха “г-жа Лъжа”, но моите “лъжи” станаха горчива истина

Вашият коментар