Светлозар Лазаров

ЕКСКЛУЗИВНО! Гласят Светлозар Лазаров за главен секретар на МВР

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Светлозар Лазаров е вероятният главен секретар на МВР.

Това съобщиха за Фрог нюз високопоставени източници от вътрешното ведомство.

В момента между патриотите върви спор за него. Тази сутрин Валери Симеонов открито заяви, че не иска Лазаров да заема този пост заради трагичната акция Лясковец, при която загина командосът Емил Шарков.

Светлозар Лазаров напусна в петък партия „Атака“, където беше координатор. Анализатори допуснаха, че той ще прави нова партия, но истината е била съвсем друга.

Припомняме фактите такива, каквито са. Светлозар Лазаров попадна случайно в МВР, след като Цветлин Йовчев го изтегли от ДАНС, за да го назначи на най-високия професионален пост в системата. Нито една от прехвалените по негово време акции „Килърите 1,2,3,4“ не е приключила с осъдителна присъда.

Повече от половината от задържаните отдавна са на свобода. Светлозар Лазаров стана известен с имитацията на борба срещу битовата престъпност. За известно време прати жандармерия по селата. Мярката беше за 2-3 седмици, след което апашите отново плъзнаха да мародерстват. „Перлата“ на успеха на Лазаров е безобразната акция в Лясковец.

Докато Светлозар Лазаров беше главен секретар на МВР, беше организирана атаката срещу КТБ.

Странно е, че главният секретар би трябвало да е деполитизиран.

Ченгетата се чудят как, след като си бил представител на партия, сега ще оглавиш професионалистите.

Бившият вътрешен министър Веселин Вучков напусна поста заради нежеланието на Бойко Борисов да махне Светлозар Лазаров от поста на главен секретар при старта на второто управление на ГЕРБ и тогавашният председател на ДАНС Владимир Писанчев .


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар