ЕКСКЛУЗИВНО! Граждани издадоха присъди на българските политици!

Без категория
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Общественото недоволство се трансформира в две мащабни акции, които набират скорост в социалната мрежа –  подписка  за издаване на смъртни присъди на българските политици и искане на референдум за връщане на смъртното наказание.

Широкият отзвук и на двете инициатививи срещна множество коментари, харесвания и споделяния, което само по себе си е отговорът на въпроса доколко гражданското общество има доверие в политическата система у нас.

Масово в коментарите на потребителите не стои казусът дали да бъдат изпълнени смъртни присъди на продалите интересите  на България български политици, а как те да бъдат изпълнени. В някои  публични комуникации, на които се натъкнахме оставаме с впечатление, че в страната  тече организация и народът се подготвя да вземе нещата в свои ръце.

Предоженията как да бъдат изпълнени смъртните присъди са безброй, коe от коe по-колоритно.

Ето и някои от тях:

*публикуваме без редакторска намеса

Национален Протест срещу безобразията в България

Уважаеми Българи, хора с които споделяме мизерията тук, хора които бяхте изгонени от собствената си страна време е да спрем за миг! Да спрем и да се огледаме, да се ослушаме и погледнем право в очите! Да видим, че никъде другаде по света няма подобна ЕКЗЕКУЦИЯ на цял един Народ, екзекуция в пълния смисъл на думата!

Грешно ли ще е ако кажа: Екзекутираха българското семейство и изконите ни родови устой, колко от вас знаят КОЙ е бил пра-дядо ви, а неговия дядо, от къде е коренът му?

Екзекутираха българската храна! Унищожиха храната на боговете – така са наричали даровете които дава нашата свята българска земя, византийци и персийци, малка майка България е изхранвала цялата османска империя под чието робство бяхме смачквани и заличавани – факти!

Екзекутираха българската история – или поне се опитаха – нагло, безочливо и без капка свян!

Владимир Барбутев Току що разписах смъртните присъди на “българските” политици!
България не се предава! На ход е НАРОДЪТ!
Тодор Ганчев Смъртна присъда не е решение.трябва първо да си изработят това което са откраднали. Аз предлагам да изкопаят на ръка магистрала хемусс не повече от 4-5лв. Порцион на ден естествевно конфискация на цялото имущество и авоари. Ако свършат по свреме почват някой друг обект.Докато не се срастнат с лопатата и кирката. Каторга му е майката смърта ще бъде подарък за тяз зган

Добринка Асенова Арест , Конфискация , съд , присъда , наказание до живот. Да подписвам се !!

Cvetelin Raikovski Китай го правят. И румънците са го направили с Чаушеско. Даже скоро само вкараха в затвора разни. А тук нашите са на почит….
Н. Х. И не само за политически фигури, а за всички, които се имат за безсмъртни – като онзи урод, който уби детето на приятеля си, карайки пиян и след това вдигнал рамене и казал “Ми кво да направя”. После се оказа, че е осакатил още поне 2 човека.. Трябва да се прочисти основно тази държава.

Krastio Petkov Дали не е дошло време за нов народен съд?

Petra Dragieva Мисля, че народа сам трябва да реши присъдата им

Petar Stoyanov Kadrev АПЕЛИРАМ присъдата да е-1 денонощие на улицата,без охрана,с три метра въже на врата…..и да съобщят в кой ден ще я изтърпи!За останалото народът ще се погрижи!!!

източник

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

One thought on “ЕКСКЛУЗИВНО! Граждани издадоха присъди на българските политици!

  • В затвора,а там на работа по магистралите на сух хляб и “сух соджук”,за да отработят откраднатото.Тогава ще се построят всички магистрали без да имаме разходи и комисионни за “предприемачите” !

Вашият коментар