Ексклузивно! Единствено Радев се е обадил на семейството на пребитото от мутрите на ГЕРБ момче

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Бащата на пребитото на протеста вчера момче сподели пред телевизия 7/8, че синът му е в тежко състояние, а единственият човек, който се е обадил до сега на семейството му е президентът Румен Радев. Бащата заяви още, че съдят МВР за нанесения побой над момчета, а адвокат Николай Хаджигенов е поел защитата.

Президентът Румен Радев лично е потърсил контатк със семейството. Бил е загрижен за състоянието на момчето и е заявил подкрепа и готовност с каквото има възможност да помогне, разказа още бащата на пострадалия.

 

Бащата на момчето заяви, че синът му е споделили, че единственто, което си мисли, докато го бият е, че ще бъде убит. Момчето е завършило Американския колеж преди да започне да учи право в Хага. Освен това е активен спортист.

 

По думите на родителите му, заради ударите по главата, някои моменти от вечерта му се губят. Разказал е още, че хората зад него са провокирали полицаите и са хвърляли срещу тях предмети, след което са го изблъскали към тях. Полицаите не са реагирали към провокаторите, но пък са го повалил на земята за секунди, след което са последали удари.

 

Момчето продължава де в тежко състояние, разкриха още близките му.

По-рано бащата разказа за кошмарната нощ която са прекарали пред полицейското управление умолявайки органите на реда на момчето да бъде указана незабавна медицинска помощ.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар