ЕКСКЛУЗИВНО: Ето ги ВИП килиите в Централния Софийски затвор – вижте в какъв лукс ще лежат Бойко и Цецо

Без категория
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Не е нужно да си експерт, за да разбереш, че нещо не е както трябва.

Едри бандити пируват във ВИП килии в Централния софийски затвор.

Вместо да си излежават кротко присъдите в скромни стаи с решетки, престъпниците се ширят в суперлуксозни помещения, които могат да се конкурират с тези в 5-звездните хотели.

Министерството на правосъдието беше попитано за въпросните килии, но не даде коментар.

Суперлуксозните килии са три на брой и са на 12-а група в софийския затвор, обясниха източници. От снимките става ясно, че са с ламиниран паркет, решен в по-тъмно и по-светлокафяво, подреден на мозайка.

Не е нужно да си експерт, за да разбереш, че нещо не е както трябва.

Забелязва се, че в спалното помещение стените са боядисани в прасковено, за да се чувстват ВИП пандизчиите уютно, все едно са у дома, и струи мека топлина. Друг скандален фотос разкрива, че на тавана са монтирани 4 полилея под формата на фенери, каквито в момента са суперхит на пазара за интериорен дизайн. Двуетажното легло е с перденца, които да закриват набутаните отдолу багажи на пандизчиите.

Правят впечатление и налепените декорации по стените, които създават плавен преход между килията и банята. Тя също не е подмината. Казанчето е стандартно бяло, а подът тъмнокафяв, за да си подхожда с ламината.

Снимките разкриват още и чисто нои дограми. За да не зъзнат като кучета, ВИП пандизчиите ползват печки духалки. По неофициална информация една от килиите била ремонтирана от осъдения за наркоразпространение Стефан Гевгелийски.

Не е нужно да си експерт, за да разбереш, че нещо не е както трябва.
„За ремонта е броил около 30 бона. Най-интересното е, че точно като приключи всичко, го преместиха в затвора в Бобов дол, тъй като започна проверка как и кой е позволил скандалния ремонт“, коментираха от Централния софийски затвор.

Най-вероятно в подобни килии ще се наместят бъдещите супер-ВИП затворници – Бойко Борисов и Цветан Цветанов… Причината да го позволяват да се случва сега, е че просто мислят за себе си в перспектива…

Източник

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар