ЕКСКЛУЗИВНО! Ето го загиналия гард на НСО, бил в казармата с пиар на Доган

Без категория
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Трагично загиналият край Отманли гард на НСО е близък приятел с бившия пиар на Ахмед Доган – Любомир Методиев.

Това съобщи самият Методиев, който изказа своите съболезнования за смъртта на 37-годишния Станислав Д., пише Флагман.бг

“На 4 януари 1999 г. влезнах в редиците на Българската Армия, тогава в една рота и в един взвод бяхме с редник Д. Р.Ц. – слабо момче тогава, но винаги много жилав, здрав и верен другар.

След два месеца бяхме преместени в София и бяхме зачислени в Централен гвардейски гарнизон към Софийско военно комендантство, имахме десетки караули заедно.

След време през 2005 г. се видяхме той като служител на НСО, а аз на пресцентъра на МС, а от тогава се оказа, че имаме и много близки приятели и дори моя адски близък и любим приятел Кирил му е братовчед, много близък и верен другар, както вече казах. Видяхме се преди дни в НДК – поздравихме се и се зарекохме скоро да се видим, но днес разбрах, че Радо вече не е сред нас, нямам думи, нямам място в главата да го побера, а и отказвам да го повярвам. Поклон приятелю, винаги ще те помня, голям шемет беше и ще те помня такъв”, обяви Методиев след новината за кончината на своя приятел.

Както вече стана ясно безжизненото тяло на Радослав изплува вчера, около обяд, на бетонния кей край луксозната резиденция на Отманли, позната преди време като „Палатът на Доган”.

Лицето на починалия мъж е било обезобразено, а носът му – счупен.

Все още не е ясна причината за смъртта на Радослав. Основната версия е, че е препил и сутринта е влязъл в морето, след което е получил инфаркт, тъй като е имал сърдечни проблеми.

Мистерия е и какво е правил по това време там гард на НСО. Ахмед Доган от години не би следвало да има държавна охрана, а такава се полага само на президента, министър-председателя, председателя на Народното събрание и лица, чийто живот е под заплаха за националната сигурност.

Но е факт, че на Отманли често могат да бъдат забелязани охранители, които явно имат постоянен пост.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар