Ексклузивно! Ето я тайната зависимост на Димитър Георгиев, държан на каишка в ДАНС

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Димитър Георгиев, който наскоро се раздели с председателския пост в Държавна агенция „национална сигурност” (ДАНС), има тайна зависимост, с която са били наясно Бойко Борисов и важните в хунтата, разкри отлично информиран униформен източник от върховете на държавното управление.

Именно поради своята уязвимост възпитаникът на Висшето транспортно училище със специалност „машинен инженер“ и втора специалност „счетоводство и контрол“ в Югозападен университет „Неофит Рилски“ е държан буквално на каишка от Баце и гербопитеците, ясен е информаторът ни.

А тайната е наистина нелицеприятна – става дума за специфична душевна ориентация като при бившия здравен министър Костадин Ангелов, на която все още по нашите географски ширини не се гледа с добро око.

„Такива хора много често се използват като пионки, защото обикновено кукловодите им разполагат с уличаващи доказателства, които, ако не им играе по свирката, може да бъдат извадени и конкретната жертва да бъде компрометирана веднъж завинаги”, разкри схемата източникът под пагон на Narod.bg.

Засега не е ясно дали тайният грях на Димитър Георгиев е бил използван в мръсните игри на Бойко Борисов и сие, но предположенията клонят в тази посока предвид отривистата защита на хунтата ГЕРБ от бившия шеф на ДАНС, арестуван преди ден за бракониерство, завърши офицерът пред Narod.bg.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар