Ексклузивно! Заради ДАЛАВЕРИ с европари, Макрон ИЗКЛЮЧИ България от важен договор!

България, Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Само преди няколко месеца Елена Йончева разкри далаверите на властта със стената, която трябваше да бъде построена на българската граница. И то с много европари. 

Днес обаче, „стената“ може да я прескочи всеки, който не го мързи. Поради тази  и други причини, френският президент Еманюел Макрон заплаши, че няма да пусне България в Шенгенското пространство.

Шенгенското споразумение може да бъде преразгледано и от него да бъдат изключени редица страни,а други като България и Румъния изобщо да не бъдат допускани. Това заяви френският президент Еманюел Макрон по време на голямата си пресконференция късно снощи.

„За да можем да сме открити, трябва да имаме граници. За да приемаме гости, ни трябва дом, тоест, трябват ни граници и правила“, допълни още той.
Според президентът на Франция Шенгенското споразумение вече не работи и „не всичко се получава така, както трябва“. „Политиката на развитие и миграционната политика трябва да се пренастроят изцяло“, отбеляза Макрон.
Той призова за реформиране на Шенгенското споразумение, защото Европа трябва да защити границите си, а страните които отказват това, могат да се окажат извън пределите на Шенгенската зона.
В светлината на тези факти, все повече хора в България започват да се питат защо ние стоим още в така наречения Евросъюз, след като не ни допускат до нищо важно в „съюза“. И на всичко отгоре унищожават икономиката ни като ни спират ту за АЕЦ „Козлодуй“, ту за АЕЦ „Белене“, ту за „Южен поток“…А като за капак, същият този Макрон вече разрушава и българските международни превози, така че, дори да произведем някакви стоки, да нямаме възможност да ги изнесем в чужбина.

 istinata.net

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар