ЕКСКЛУЗИВНО! Затвор до шест месеца за Кубрат Пулев

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Затвор до шест месеца грози Кубрат Пулев според калифорнийските закони, ако бъде повдигнато криминално обвинение срещу него от местната прокуратура за целувката на репортерката Джени Суши.

Сцената, която обиколи световния видеообмен, попада в графа „дребно сексуално посегателство“. В зависимост от степента на „Целувкагейт“ и доказването на вината може да има две санкции.

„Всеки, който докосне интимна част на друга личност и докосването е срещу волята с цел на възбуда, възползване или злоупотреба, е виновен в дребно сексуално посегателство – пише в криминалния закон на щата Калифорния. – Това се наказва с глоба, която не надвишава $2000, или престой в затвора от максимум шест месеца.“

Под внимание се вземат и предишни провинения на насилника. В това отношение Кобрата няма регистрирано нарушение в САЩ. Нещо повече, в дните преди самия мач той отдели време, за да направи открит урок за дечица в Лос Анджелис, което допълнително ще му помогне при евентуално дело.

Все още властите в най-слънчевия щат не са повдигнали обвинение, но за сметка на това Кобрата ще трябва да се защитава срещу две други институции.

Дженифър Равало, както е истинското име на палавата журналистка, вече нае страшилището сред адвокатите Глория Олред. Юристката е известна с битките в съдебните зали в дела за сексуални посегателства срещу жени.

Джени Суши ще заведе граждански иск за случката след мача с Богдан Дину. Тогава Кобрата даде интервю, докато още кървеше. След края на разговора българинът целуна по устните американката.

Малко по-рано Джени Суши първа показа интимност с Пулев. Тя гушна българина, след което го докосна по дрехите. Тези нейни действия също могат да бъдат изтълкувани от закона като нежелан сексуален контакт.

На специална пресконференция Кралицата на голото суши разкри как след целувката е била опипана по дупето. В същото време братът на Кобрата – Тервел, контрира с разказ, че Джени Суши изобщо не била разстроена след интервюто. Тя присъствала на последвалия купон и дори се е целувала с още двама мъже.

Палавницата дори е имала по-интимен контакт с член от екипа на Кобрата, съобщава „България Днес“.

Третият удар, който Кобрата ще отбива, ще бъде от Атлетическата комисия на щата Невада. Заместник-директорът на институцията Вероника Хармс призна, че случката ще бъде разгледан.

„Приемаме този инцидент много на сериозно – коментира Хармс пред boxingscene.com. – Преди Пулев да получи лиценз за нов мач в Калифорния, трябва да се яви пред комисията и да ни увери, че ще спазва принципите на уважение.“

Следващото заседание на инстанцията е насрочено за 14 май. „Целувкагейт“ е включена в програмата на комисията. Джени Суши обяви, че ще присъства на изслушването.

Ако Пулев бъде наказан, това означава, че санкцията ще важи и за другите американски щати.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар