ЕКСКЛУЗИВНО! ЗНАКОВ бизнесмен: Бойко е един предател. Този човек няма скрупули.

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Емил Райков е добре познат на хората в Бургас от началото на демокрацията, като човека пръв започнал да дава под наем видео касети с филми, а на по-късен етап и собственик на първата ефирна частна телевизия на България.

По късно Емил Райков се оказа собственик на незаконна фабрика за цигари в бургаският квартал “Крайморие”, а негов съдружник по документи и до ден днешен се знае, че е бил премиерът Бойко Борисов.

Къде се намира Емил Райков в момента и дали писмото до което се добрахме е автентично не знаем, но трябва да отбележим, че малко след като скандала с незаконната фабрика за цигари гръмна Райков изчезна, а за него нито една медия не трябваше да говори, все едно не е съществувал никога.

Отбелязваме също така, че писмото не е писано днес, но определено е адресирано до някой с много влияние в службите от времето преди да изчезне Емил Райков от България.

Публикуваме без редакторска намеса:

“Здрасти, знаеш кой съм Емил от морето, пиша ти да ти кажа, че това момче което ми го дадохте Бойко Борисов е един предател и заради него ще пострадат още хора.

Вече съм на 100% сигурен, че той е в основата на цялата издънка с фабриката и всичко, което се случва сега. Бойко иска да е едноличен лидер на всичко и според моите хора ще минава през трупове ако трябва, но ще се качи най – отгоре на държавата.

Не знам откъде и кой го вкара в цялата схема, но този човек, няма скрупули и ни продава и сега, появили се някой с повече пари, тоя ще ни разкатае фамилиите.

Няма и как да го спрем, защото доколкото разбрах е човек на руснаците поне засега и са му предвидили дори политическа кариера един ден. Знам само, че вече е наясно, че знам кой е предателя и на 100% ще се опита да изчезна, за да няма кой да потвърди пред всички вас, че той е продал схемата и ни е продал за пари.

Смятам да бягам, защото ме е страх, пиша ти защото някой, някъде не е преценил правилно човека и ще си навлечем много беди. Това момче няма спиране пред нищо, така че внимавайте, няма страх и от вас, дори според някои хора се готви да ви измести един ден от всички пазари”

Припомняме, че знаковият бизнесмен в Бургас от първите години на демокрацията и бивш собственик на първата ефирна РЕНТ ТВ Емил Райков, е бил действаш агент на ДС и се е подвизавал с псевдомина агент Кънчев.

Но дали писмото е автентично и дали е адресирано до неговият пряк началник в ДС и дали той е някой генерал няма как да знаем, но едно става ясно Бойко Борисов отдавна е проект на ДС и Русия и според запознати двойната му игра с американците скоро ще приключи след като писма, които го осветляват като проект на ДС започват да се появяват в мрежата.

източник: https://bulbg.blogspot.com/2019/02/blog-post_876.html?m=1

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар