ЕКСКЛУЗИВНО! Ивайло Московски е убил малкият си син по непредпазливост.

Без категория
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Наш източник ни довери, че по време на инцидента около 15:00 часа днес четири годишният син на Ивайло Московски е бил с него и двамата са се отправили с моторна шейна далеч от пистите, които се обработват от “Боро Спорт”

Какво точно се е случило и как детето се озовало под веригите на шейната все още следствените органи установяват, но нас ни прави впечатление друго и въпреки трагедията в семейството на транспортният министър сме длъжни да попитаме:

Днес Ивайло Московски води ли се на работа и в какво точно се състои работата на един министър освен, че в работно време си почива със семейството на Боровец?

От фамилия Московски помолиха медиите да мълчат, заради трагедията, но ние пък си даваме сметка, че ако не беше станала тя, надали някой българин щеше да разбере, че в работно време министър, който се разписва срещу четири хиляди и петстотин лева заплата месечно си кара моторни шейни в работно време.

И като се замислим вече започва да ни идва в повече, премиер играещ футбол в работно време, министър с любовница в Гърция в работно време, сега друг министър кара моторна шейна и убива по непредпазливост собственият си четири годишен син в работно време. Какво да очакваме сега,

Лиляна Павлова да изскочи от някой фитнес салон в работно време или Цецка Цачева да изпълнява пияна в някоя кръчма “Цъфнал Герб”, защото както виждаме целият министерски съвет не само са цъфнали, но са и вързали вече. Но пък за сметка на това си имаме цял народ, който им плаща заплати, докато те си живуркат като крезове.

източник

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар