Ексклузивно! Изтече тактиката на ГЕРБ-тролове, с които лъжат хората в интернет

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Има съвсем осезаема промяна в изборната тактика на ГЕРБ спрямо изборите на 4 април и тя е най-видима в поведението им в социалните мрежи.

Може да ви се струва, че тролските им фабрики бездействат, но това е защото не членувате в техни групи или рядко поглеждате в регионални групи и страници.

Там са си, по-забележими от всякога, но и някак затъпели, груби и не особено старателни. 😉

 

Преди изборите на 4 април се бореха да запазят изборната периферия на партията – държаха се относително прилично, опитваха да са убедителни и пълзяха по всяка по-активна или по-населена група.🤢

 

На тези избори напълно са прежалили избирателите извън твърдото ядро от калинки и службогонци и не хвърлят излишни усилия да убеждават хора по групите. 🤔

 

Цялата им енергия е насочена към удържане на ядрото на партията, поради което и посланията им са насочени към техните си избиратели, не към нас.

Работят само в групи и страници, където се очаква да има повече гербериат, посланията са плоски, не особено умни, разчитат на къса памет и остатъчна влюбеност към вожда им. Разчитат и на простичко банване на опоненти, не влизат в спорове, а директно обиждат, кълнат и трият. Скука!🙄

 

Доста отчаяно поведение, напълно в синхрон с цялата им кампания, изградена върху лъжи, погребални тоналности и брутално плюене по Радев и служебното правителство.

Огромна грешка, според мен, но човек не бива да пречи на врага си да греши. 😉
PS Скрийншотовете са просто първите, попаднали ми пред очите, докато скролвах да търся примери. Въобще не са изчерпателни по темата, но са показателни.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар