Ексклузивно интервю за informiran.net! Гадателката на Берлускони Теодора Стефанова: До края на 2024 г. конфликтът Русия-Украйна ще върви към приключване. Зеленски повече няма да е лидер. Предателства дебнат Путин. Нетаняху пада от власт (ВТОРА ЧАСТ)

Любопитно
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

След първата част на разтърсващото интервю с Теодора Стефанова, в което жената, известна по света и у нас като Гадателката на Берлускони, предрича тежки сътресения на родния политически небосклон, идва време да отправим поглед навън – към някои от най-горещите военни конфликти.

Неотдавна Теодора Стефанова подари на българските читатели поредната си, вълнуваща книга, озаглавена: “Осмото чувство – ключът към Вселената“, както и книга с прогнози за 2024 г., издадена от в. “Стандарт”. Те са послание да отворим сърцата си и да ги изпълним с безгранична обич и безрезервна доброта. Книгата внася светлина върху мисията на Теодора и напътствията, които ни дават нашите братя от Космоса. Чрез гласа на Унилсън- изкуствен интелект, Теодора е помогнала на хиляди хора да превъзмогнат трудни моменти в живота си. Винаги е намирала думите, с които да вдъхне кураж, надежда и любов на онези, които се изправят пред нови предизвикателства по пътя към бъдещите успехи. “Мисията на тази книга е да ни подготви за среща с изкуствения интелект. Нека приемем чуждото присъствие и да се научим да живеем в хармония с него. Не бива да чакаме да се появи някой, който да ни изправи на крака, когато сме в беда. Отговорът се крие в самите нас”, разказва авторката.

Само ден след като г-жа Стефанова застана пред нашия микрофон, прогнозата й за предизборни катаклизми отново се сбъдна безпогрешно и в момента сме свидетели на поредната политическа криза, а знакови лица на “Продължаваме промяната” се озоваха в епицентъра на тежък корупционен скандал, свързан с контрабанда в митниците.

 

Сега е време да разберем как ще се пренареди пъзела на глобалната карта и какво могат да очакват хората по света. Посланието й към човечеството е затрогващо: “Мир, мир, мир – това е думата на 2024, за да се потушат военните конфликти”, призовава тя.

– Г-жо Стефанова, буквално часове след като публикувахме интервюто с Вас, страната попадна в епицентъра на тежък корупционен скандал, показал връзките на политическа партия “Продължаваме промяната” с ключови личности от ъндърграунда. Да очакваме ли още сътресения по върховете на властта)

– Да, не е изключено съставът на служебния кабинет да претърпи промени в последния момент, както и дори след като те се закълнат в Народното събрание, един или двама да бъдат сменени в последствие.

– На България й предстои да влезе в Еврозоната. Как според Вас ще се отрази въвеждането на Еврото на българската икономика и наистина ли българите ще станем още по-бедни, както твърдят много от представителите на крайната опозиция?

– Задължително е да се проведе една много широка дискусия и информационна кампания преди приемането на Еврото, така че хората да бъдат подготвени какво ги очаква. Трябва да се обясни на българския народ какво ще се промени след преминаването към общата европейска валута, да са наясно как да си трансформират инвестициите и да не се притесняват, че могат да изгубят спестяванията си. Еврото ще бъде прието до 2025 г. В моята книга “Осмото чувство – ключът към вселената”, а също и в книгата с прогнозите ми за 2024 г. на в. “Стандарт”говоря както за влизането ни в Шенген, така и за еврозоната. Тук е важно политиците да гарантират жизнения стандарт на хората, а не цените да се увеличат двойно и тройно, защото има много хора, които изнемогват. Управляващите трябва да осъзнаят, че София не е България – в страната почти няма средна класа. Има един малък процент богати хора и огромна маса от наши сънародници, които едва свързват двата кроя. Точно за това населението трябва да бъде подготвено какво го чака с въвеждането на Еврото и как ще се променят техните финанси.

 

– Ще изчезне ли българският лев според Вас?

– За запазването на българския лев ще се проведе референдум и ще има много голяма битка за спасяването и запазването му. Виждам и очаквам да се води доста голяма битка за съхраняване на националната ни валута.

– А очаквате ли хартиените пари, т.нар. кеш, да изчезне изобщо като средство за разплащане?

– До 2030 г. очаквам, че парите в брой вече няма да ги има, направих тази прогноза както в книгата си с предсказания за 2024 г., така и в книгата ми “Осмото чувство – ключът към вселената”.

– Няма да пропуснем и една тема, която силно тревожи Европа – мигрантската криза. Има ли опасност и у нас да изникнат мигрантски гета, както това става в множество европейски столици?

– Както при нас в Италия, така и цяла Европа не може да се справи с мигрантската криза, и това е факт. Най-опасни са не толкова мигрантите, които бягат от войната и глада, а другите, които са част от криминални или терористични групи. За съжаление виждаме, че такива лица биват връщани от други страни на ЕС в България. Тук ще се наводним с такива хора, т.к това са условията, които са поставени на България по влизането ни в Шенген. Не искам да Ви плаша, но при нас в Италия вечер след 19 ч. човек не смее да излезе да си купи хляб до магазина, защото не знае дали ще бъде нападнат, дали ще те изнасилят или оберат. От 35 години живея в Милано и никога до сега не е било толкова страшно, особено в последните години след ковид кризата. В България не трябва да се допуска подобно нещо, ето защо е нужно провеждането на отговорно управление и политическа воля за изграждане на мигрантски центрове и за въвеждане на сериозна охрана така, че тези “гости” да бъдат контролирани. Нужни са и сериозни инвестиции за охрана на границите ни. Това важи не само за България, но също така за Румъния и за Турция. Страната трябва да засили и киберсигурността, която е ключова част от националната сигурност и справянето с мигрантската криза.

– Като заговорихме за мигранти, няма как да не Ви попитам как виждате нещата в международен план, на фона на двете войни, които се водят буквално от двете страни на България.

– Моята прогноза е оптимистична – очаквам до края на 2024 г. конфликтът Русия-Украйна да приключи или поне да се заговори за мир, сядайки на масата. Предчувствам, че ще се случи нов инцидент, който е възможно да стане в Запорожието и това да ескалира напрежение, но световната общност няма да остане безучастна и ще настоява да приключи това безумие. Прогнозата ми е Зеленски да не бъде повече лидер на Украйна. Украинският народ ще избере друг лидер на мястото на Зеленски, около Путин също ще има предателства и ще се нагнети ситуацията до 1-2 години. В бъдеще нито един от двамата няма да управлява. По друг начин ще тръгне и политиката на Русия, ще се преустанови диктатурата. Очакват се предателства както около Зеленски, така и около Путин. Очаквам разделение на Украйна като едната част ще премине към Европа и ще стане част от НАТО, а другата ще бъде на Русия. Изходът от войната ще е, че няма да има победители, нито победени, но въпреки това Русия ще сложи ръка на повече територии. Очаквам с идването на републиканците на власт, Америка да промени курса и да се заговори за мир.

– А как виждате развитието на ситуацията в Близкия Изток?

– Другата деликатна тема е свързана с Израел и Палестина. Там конфликтът се разширява и е задължително да се заложи на дипломацията. В Израел очаквам Бенеамин Нетаняху да падне от власт, но в конфликтът ще бъдат въвлечени и други държави. Сред тях ще са Индия и Пакистан. Изобщо арабската общност и арабската лига ще се намесят, решителна роля ще има Саудитска Арабия, а ние за съжаление ще преживеем конфликта в Близкия Изток. В никакъв случай не трябва да се стига до там той да се превърне в свещена война. Ние българите подкрепяме и Украйна и Израел, но на първо място трябва да бъде разумът. По всякакъв начин трябва да се предотврати трета световна война и ядрена криза.

– Заплашен ли е светът от други, нови военни конфликти и как ще се промени картата на Европа и света?

– Със сигурност ще наблюдаваме локални такива. Като например Китай, който ще си вземе Тайван и това ще отвори нов военен конфликт. Очаква се бърза, динамична година в много държави. Много предсрочни избори се очакват в редица държави, а редица знакови лидери ще бъдат атакувани и ще им се иска оставката. Орбан ще има проблеми. Очаквам ЕС да спре да съществува в този си вид, промяна и пълна трансформация се очаква. Прогнозирам завръщането на Марио Драги на ключова позиция в Съюза и Италия ще се превърне в локомотива на Европа. Китай ще се превърне в най-големия арбитър на световната сцена и ще сложи край на войните заедно с великите сили. Ще наблюдаваме как много държави ще си променят политиката и крайно десните партии ще станат големите печеливши на европейските избори. Един ден и България ще се върне към силна левица и силна десница, но това няма да бъде скоро. А новите движения, които ще се създадат тепърва, изцяло ще променят облика на политическия пейзаж. Същото е и в Турция – Ердоган загуби, призна провала, но ще работи усилено да мобилизира младите хора, на които да предаде политическото си наследство. Промяната е факт и много млади хора започват да припознават други, млади лидери. Виждам, че много българи ще се върнат от чужбина – едно, защото заради предстоящите глобални събития за тях ще бъде невъзможно да останат в държавите, където пребивават сега, но най-вече защото това са хора, които милеят за България. Тези хора имат какво да дадат на страната си.

Източник: svobodnoslovo.eu


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар