Война

Ексклузивно! Киев ще бъде превзет до 7-ми майПланирано е превземането на Киев да стане до 7-ми, научи BGpravda. Това ще даде допълнителна увереност и сигурност на руските войски, които искат да празнуват 9-ми с нова епична победа този път срещу нацистите от Украйна. До 7-ми май трябва да е наложен контрол над Източна Украйна, за да може над 100 000 армия да атакува столицата. В момента ресурсите и военните запаси на Украйна привършват, а случаите на предаване пред руските сили се увеличат с всеки изминал ден. Междувременно руският президент Владимир Путин заяви, че кадрите на мъртви тела, разпръснати из украинския град Буча, са фалшиви. На пресконференция след разговори с беларуския си колега Александър Лукашенко, Путин сравни украинските твърдения, че руски военнослужещи са избили цивилни в Буча, с това, което той определи като инсцениране от Запада на атака с химическо оръжие в Сирия, насочена към уличаване на Башар ал Асад.

Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Планирано е превземането на Киев да стане до 7-ми, научи BGpravda.

Това ще даде допълнителна увереност и сигурност на руските войски, които искат да празнуват 9-ми с нова епична победа този път срещу нацистите от Украйна.

До 7-ми май трябва да е наложен контрол над Източна Украйна, за да може над 100 000 армия да атакува столицата. В момента ресурсите и военните запаси на Украйна привършват, а случаите на предаване пред руските сили се увеличат с всеки изминал ден.

Междувременно руският президент Владимир Путин заяви, че кадрите на мъртви тела, разпръснати из украинския град Буча, са фалшиви.

На пресконференция след разговори с беларуския си колега Александър Лукашенко, Путин сравни украинските твърдения, че руски военнослужещи са избили цивилни в Буча, с това, което той определи като инсцениране от Запада на атака с химическо оръжие в Сирия, насочена към уличаване на Башар ал Асад.

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran

Коментари

Коментараloading...
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар