ЕКСКЛУЗИВНО! Ламбо ходил на психиатър

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Ламбо не говори за политика, а за живота и за смъртта, за завръщането си на сцената, за ролите и за онова, останалото зад кадър, за суетата и за истинските ценностти, за болестта като изкупление в ефира на Нова телевизия.

По повод завръщането си на сцената с Аня Пенчева с пиесата  „Актрисата” на Питър Куилтър, той призна, че се страхува малко от това завръщане и си спомни как на 40 е получил тежка криза, при която е изпитвал ужас от сцената.

„Тогава отидох на психиатър и му споделих моите вълнения, защото това, да играеш и непрекъснато да мислиш, че сега ще паднеш, сега ще умреш, то е страшна работа.

Ръката ми беше непрекъснато на пулса, от течението завесите се клатят, а аз си казвам: „Ето идва смъртта, падам…“. Вглеждах се в очите на партньорите дали виждат как ми става лошо, което е ужасно… Исках да спра да играя, както направи Кондов.

Та този доктор много фино ми каза: „Виж какво, няма по страшно нещо за актьора от това да спре да играе. След това няма да можеш да излезеш на сцената“.

И аз си продължих да си играя, трудно, не трудно,  физкултури, работи, разходки из гората, преодолях този проблем“, сподели той.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар