ЕКСКЛУЗИВНО: Лили Свинетката се сдобива с обвинение от съда точно в Началото на Европредседателството!

Без категория
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Наш много сигурен източник в Прокуратурата ни довери, че тези дни се очаква съда да обяви имената на хората, които ще се сдобият с обвинения по така нареченото разследване за магистрала “Марица” и откраднатите 50 милиона лева от парите за нея от програма на ЕС.

В списъка е и името на Лиляна Павлова, а подписа и в качеството на Регионален министър седи под всички документи. Според обвинението на Прокуратурата, което е в няколко стотин страници министърката е била напълно наясно, че се извършва престъпление в особено големи размери и е спомагала да се случи всичко това.

По непотвърдена информация, хора от фирмите подизпълнителки на обекта, които все още чакат пари за свършена работа, са свидетелствали как е направена цялата схема и на база събраните доказателства и свидетелски показания, се очаква до няколко дни от съда да дадат ход на делото.

Това за пореден път ще покаже на Европа какви министри и какъв премиер управляват България, коментират вече хората в мрежата, където се появи кратка информация по темата, а други припомнят, че срещу Лиляна Павлова вече има едно потулено дело за магистрала “Тракия” в което е изнудвала собственик на фирма, да изтегли показанията си срещу нея за корупция и рекет в особено големи размери.

източник: xaknews.blogspot.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар