Ексклузивно! Маги Бадер пристигна на разпит в прокуратурата. Отрича да е Мата Хари

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Продължават разпитите в прокуратурата по изнесеното от земеделеца Светослав Илчовски пред комисията “Манолова”. Той намекна, че Маги Бадер е жената зад псевдонима “Мата Хари”, нарочена от бившия премиер Борисов като виновна за спретнатия му номер с кюлчетата и пачките в чекмеджето. Маги Бадер обаче отрече.

Пред журналисти Бадер (известна като Магдалена Тепавичарска) не пожела да говори. След намека на Илчовски, че именно тя е Мата Хари последва и реакция от нейна страна в социалните мрежи.

 

На излизане от прокуратурата Магдалена Тепавичарова отново отрече да познава Бойко Борисов и заяви, че няма представа защо е замесена в скандала. Тя изрази надежда прокуратурата да изчисти името й.

 

От държавното обвинение заявиха, че ще коментират, след като проверката приключи.

Разпитан първо бе Илчовски, но и той остана лаконичен пред медиите. След това в държавното обвинение бе привикан Иван Ангелов от “Градус”, който се отметна от самопризнанията си пред Комисията по ревизията по отношение на сделката с фурмите от Дубай. Ангелов допуснал грешка – не е продавал фурмите. Те били дарение от Българския червен кръст.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар