Ексклузивно! Манолова показва екипа си, в който има голяма изненада

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Известни личности от обществения живот и културата, предимно с десен политически профил, както и граждански активисти се очаква да застанат до Мая Манолова в предизборната й кампания за кмет на столицата.

Днес точно в 10 часа в зала 10 на НДК инициативен комитет ще издигне кандидатурата й за градоначалник. Името на председателя му се пази в тайна и се смята, че то ще е първата голяма изненада в предстоящото политическо състезание, съобщава offnews.bg.

За да се включи в кампанията, вчера Манолова депозира оставката си като омбудсман. Подписи за включването ѝ в изборната надпревара ще се събират от петък.

Бившият омбудсман вероятно ще получи разнопосочна политическа подкрепа. Няколко от по-малките десни партии са готови да я припознаят за своя, а същото важи и за БСП. Столитницата вече обяви, че ще обяви решението си на 11 септември.

Мая Манолова се определи като „граждански кандидат“ за кмет на столицата. Тя обясни, че търпението ѝ се е изчерпало, след като години наред е била „пощенска кутия“ за мъките и недоволството на хората, а работата ѝ е била бойкотирана, включително от Народното събрание.

Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар