Ексклузивно! Медведев е обърнал внимание на Борисов само защото дължим 800 милиона долара на Русия за “Южен поток”

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Руските медии изнесоха истината за срещата Медведев – Борисов в Туркменистан, която е продължила точно 4 минути. Според източници от правителството на Русия, Медведев е поискал да узнае кога България ще си плати задълженията по проекта ” Южен Поток” които възлизат на 800 милиона долара.
Медведев е пояснил на Бойко Борисов, че да си купува изтребители Ф-16 от САЩ на стойност 1.2 милиарда долара е хубаво, още по – хубаво е че България явно има пари да си ги плати на зелено и на куп, но е време да помисли да си оправи и задълженията по проекта “Южен Поток” за провала на който най – голяма вина има именно той Бойко Борисов. За никакъв транзит на газ от Туркменистан, не е ставало въпрос на срещата между Медведев и Борисов, просто българският премиер, когато е станало въпрос за изтребители от САЩ се е опитал да успокои и помазни на Медведев, че България няма да напада с тях Русия, уви не усещащ, че става въпрос за дълга на България от 800 милиона долара.
Според медиите в Русия, Бойко Борисов за пореден път не е дал ясен отговор, кога сумата ще бъде издължена, затова и Медведев му е прекъснал обясненията с думите, като сте готови с парите и си оправите дълга, може и да продължим разговора.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар