ЕКСКЛУЗИВНО! На 12.12 след 12:00 часа за София се стягат хиляди хора на БУНТ срещу властта!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Според запознати за датата 12.12 след 12:00 часа за София се стягат хиляди хора, като организацията и в момента върви, но за разлика от нещата, които се случваха пред очите на всички в социалната мрежа Фейсбук този път Бунтовните комитети са взели пълни мерки за конфедициалност, дори опитите на хора, които години наред лъжат във Фейсбук, че се борят за България искащи да научат нещо повече за организацията за 12.12 удрят на камък.

Според службите това никога не се е случвало в България и те винаги са имали информация какво и как се прави. Сякаш са сенки са коментирали пред Бойко Борисов днес хора назначени специално от Цветан Цветанов преди да замине за САЩ ситуацията с това как нищо никой, никъде не знаел какво и как предстои.

Според по запознати с нещата в сряда 12.12 пред Парламента ще пристигнат хора от цяла България от над 45 града като се очаквало към тях да се присъединят и много от транспортните фирми, които са прецакани от плана Макрон и лъжите на Бойко Борисов, че той нямало да се приеме.

Идват всички твърдят от Бунтовните комитети, такова нещо никой не е виждал скоро в България, ние отиваме да вземем Оставките на всички, а онези които твърдят друго просто искат да запазят поста на Бойко Борисов и цялостта на Парламента, за да могат партиите да си играят играта с която ни ограбват всеки ден.

На въпроси към хората от Бунтовните комитети, колко хора се очаква да има в София на 12.12 постоянно се отговаря, толкова колкото са нужни да вземем оставката на всички крадци и грабители. Като също така се подчертава, че хората може и да си останат пак по диваните в къщи и да цъкат в социалната мрежа, като това е тяхно право, поне така ще са показали за пореден път, че нищо не ги интересува. На въпрос, защо няма медийна кампания относно нещата на 12.12 от централният бунтовен комитет обясниха, че такава тече вече над година и половина и само онзи на който не му е писнало от крадците и грабителите на България, той не знае за датата. Цяла България знае, преди се оплакваха, че нямало как да дойдат до София сега ще им осигурим и транспорт и се надяваме наистина хората най – накрая да станат от диваните, да излязат на улицата и да направят онова, което не направиха през 1989 година и през 1997… Всички знаем, че и днес ни управляват наследниците на онези, които ни управляваха и преди 10 ноември с огромната разлика, че онези преди 10 правеха и нещо за България, докато днешните ни продават на всеки, който им предложи нещо за личните банкови сметки.

източник

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар