Ексклузивно! Никой не иска да брани убиеца на Кристин от Сотиря

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Обвиненият за убийството на 7-годишната Кристин Мартин Трифонов още не може да си намери адвокат, научи Lupa.bg от юристи. Никой не искал да поеме защитата на извратения ром, заради жестокостта на престъплението в Сотиря.

Медията ни научи, че първоначално назначения му служебен адвокат само като чул с каква лекота извергът разказва как е убил детето, се отказал и бил категоричен, че няма защо да брани подобен човек. Поради факта, че 21-годишният мъж е още в болница, това затруднявало още повече назначаването на адвокат, но и нямало мераклии, въпреки че се очаква процесът да е публичен и това е страхотна реклама за всеки един юрист.

Пред отказалия се адвокат Мартин направил шокиращи самопризнания, а сега прокурорите се страхуват дали “след като оздравее” в болницата, задържаният за убийството ще е склонен отново да си признае всичко и няма ли да се завърти на 180 градуса.

Окръжната прокуратура в Сливен повдигна три обвинения на задържания за тежкото убийство на дете в Сотиря Мартин Трифонов – за блудство с малолетно лице, за изнасилване на непълнолетно лице и за убийство по особено жесток и мъчителен начин на непълнолетно лице.

Това не е първото обвинение за блудство, което прокуратурата повдига на Мартин Трифонов. Той е изтърпявал присъда по това обвинение в затвора в Бургас. По неофициална информация там той е бил сексуално малтретиран.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар