Ексклузивно! Олигарси и Бойко зад контрабандата на цигари във Великобритания

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Престъпленията на глутницата ГЕРБ нямат край – МВР източник на informiran.net алармира, че олигарси от кръга на Бойко Борисов от години въртят международна контрабанда на цигари за милиарди, а нашите спецслужби правят чадър над далаверата с цената на документни престъпления и заблуда на партньорите ни зад граница.

Оказа се, че през 2018 г. криминалисти от Великобритания подават сигнал, че са засекли огромни количества нелегални цигари Corset, произведени в България.

Британските „бобита“ посочват директно производителя в сигнал до ГДБОП. Нашите антимафиоти започват проверка и стигат до двама бизнесмени, опасно близки до тогавашния премиер Бойко Борисов.

Какво се случва, обаче? Вместо спецслужбите ни да подхванат следата и да разплетат цялата престъпна мрежа на милионерите около Баце, куките фалшифицират информацията подадена от Великобритания, и вместо истинските контрабандисти, подхващат съвсем други лица. Които са конкуренти в легален акцизен бизнес на олигарсите на Бойко.

Така през 2019 г. ченгетата разбиха незаконна фабрика за цигари в с. Труд и нелегалния цех за подготовка на тютюн в с. Ръжево Конаре край Пловдив, която свързаха с Антон Арабаджиев. Той е известен от близо 10 години на разследващите като организатор на незаконно производство на цигари.

За първи път името на Антон Арабаджиев се споменава от МВР през 2011 г., когато е разбита фабрика за цигари менте в село Патриарх Евтимово до Пловдив. Тогава Арабаджиев се скрива в Гърция, впоследствие съдейства на органите на реда, става техен информатор и се измъква само с условна присъда.

Истината, обаче, е доста различна от партенката на МВР по времето на гербопитеците – Бойко Борисов и двамата му олигарси са истинските господари на трафика на акцизна стока като цигарите.

Такива са били и данните на партньорската британска служба, които са манипулирани у нас по начин, угоден на Мутрата.

Очаквайте продължение по темата с осветляването на бизнесмените, които държат криминалния бизнес за милиарди и каква е връзката им с Бойко Борисов и едри капиталисти, сред които и депутати. Както и как преди 6 месеца службите на балканска държава хващат камиони с незаконни цигари, свързани със същите лица, и как случаят у нас е покрит.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар