ЕКСКЛУЗИВНО: Отстраниха кмета на Хитрино от кризисния щаб. Какво крие властта?

България, Инциденти, Общество, Хитрино
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Хората трябва да си влязат в къщите и да се върнат селото. Това е най-важното. Не ме задоволява темпото на работа. Аз казвам нещата в очите. Явно тези неща не се харесват на Кризисния щаб и вътрешния министър Румяна Бъчварова. Мен културно ме отстраниха от заседанието на Кризисния щаб. Явно има неща, които не трябва да чуя и да предам на хората. Според мен се работи бавно.

Питайте Бъчварова защо ме отстрани. Аз виждам, че темпото на работа не е достатъчно. Не съм специалист, но наблюденията ми са такива. Сега коментират, че вятърът бил силен. Те знаят ли, че вятърът тук ще утихне след 3 месеца? Зимата е такава тук. 3 месеца ли ще чакаме да се източат цистерните? Явно заради тези неща културно ме отстраниха.

Аз от два дни обяснявам, че фирмата превозвач не прави абсолютно нищо. Тя отговаря за източването на цистерните и виждам как се бавят. Казвам няколко неща и културно съм отстранен от щаба. Ако на вас ви кажат „Господин кмете, моля напуснете“, как ще реагирате?“ Имам усещането, че фирмата не се натиска достатъчно за източването и преместването. “, заяви по БНТ кметът на село Хитрино Нуридин Исмаил.

КАКВО КРИЕТЕ, КОЛКО Е БЛИЗКА ФИРМАТА ДО БОЙКО БОРИСОВ, ЗАЩО ТОЙ НЕ СПРЯ ДА „ДЕФИЛИРА“ В ХИТРИНО, ЗАЩО ИЗСИПА НАБЪРЗО „НЕГОВИ“ 10 МИЛИОНА, КАКТО СЕ ИЗРАЗИ: „АЗ ДАВАМ…“? ЗАЩО Е ТАЗИ ТОТАЛНА ЦЕНЗУРА?

Източник: afera.bg


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар