Ексклузивно! Охраната на Борисов е увеличена! Пеевски е избягал в Дубай

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

От понеделник охраната на премиера на България е станала двойна, а Делян Пеевски се е изнесъл за Дубай. Покрай Иван Гешев пък има постоянна охрана от поне 2 или 3 бодигарда, които само преди една неделя, не стояха навсякъде до него.

Според източници от разузнаването Борисов, Пеевски и Гешев са наясно, че Васил Божков няма да ги остави без ресто и затова всички са засили охраната си, а Пеевски дори е решил да напусне България, защото според мнозина именно той е мозъка на цялото превземане на всичко притежавано от най-големият в хазартният бизнес в България.

Именно през веригата Лафка на Делян Пеевски, Васил Божков продаваше най – много от талончетата си от нарочената “Национална Лотария” и само той реално е имал данни какви точно обороти прави тя. Според запознати, Божков освен, че ще се опита през съда да си върне всичко и да осъди България, която в лицето на премиера и главният прокурор реално го унищожава в момента, ще се обърне и към други хора да свършат малко работа в България.

Припомняме, че именно Божков преди години извика в София един главен редактор на медия и буквално му обясни, че няма как да го представя с прякора му Черепа, ако иска да остане жив и да си живее живота. След този случай Васил Божков – Черепа вече беше споменавам само с името си и г-н Божков, а той самият почти 25 години не беше давал интервюта за медиите. В последната една седмица даде доста, но и на това днес сложи край, а според запознати Божков може дори да е в България и да подготвя не само свалянето на кабинета, но дори и да направи нещо повече с лицата причинили му всичко това.

Божков беше държава в държавата и всичко го знаят, че е мъжкар, няма как да се остави на Борисов и Пеевски да му се подиграват, особено Борисов за който той не веднъж е споменавал на маса, че може да е кутре, ама послушно пред американците кутре, което им скача според тоягата.

източник: https://bulbulgnewsbgg.blogspot.com/2020/01/blog-post_513.html

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар