ЕКСКЛУЗИВНО! Прокуратурата ще разследва Ангелкова за разхищение на огромна сума държавни пари

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Николина Ангелкова е обект на разследване от страна на прокуратурата за разхищението на огромна сума пари за безмислена реклама на туризма в България в една от фирмите за таксита в Ню Йорк, която дори няма достъп до летищата там.

В случая сигнала срещу Ангелкова явно е подаден от някой от нейните подчинени в министерството на туризма, защото според нашият източник, цялата схема как се е случило всичко и колко е останало от милионите долари платени от министерството на фирмата за таксита лично за Ангелкова е описано много подробно.

Според информацията с която разполагаме, Ангелкова е в основата на огромна корупционна схема в която е забъркана и американска адвокатска кантора, като цялата реклама за която са платени няколко милиона от страна на министерството се е състояла в това в продължение на един месец няколко ламинирани цветни картинки да са закачени на видими места в колите на фирмата за таксита.

Според договора с американската адвокатска кантора, Ангелкова им е делегирала всички права да представляват министерството на туризма в САЩ, като всеки месец министерството им превежда хонорари, без значение, дали вършат някаква работа. Очаква се в най – скоро време от прокуратурата да излязат с изявление по темата, защото вече страшно много медии започнали да задават въпроси.

Припомняме, че министърката на туризма отдавна е забъркана в схеми, но тази може и да и коства поста, въпреки покровителите и от ъндърграунда на която тя харизва всички плажни концесии, като прави безмислени конкурси.

Според нашите източници именно адвокатската кантора от Ню Йорк е осигурила на Ангелкова поканата за Оскарите, като знак на благодарност за това че им е осигурила милиони долари приходи от бюджета на България по точно от министерството на Туризма и досега схемата работи безпроблемно.

източник: https://bulbg.blogspot.com/2019/02/blog-post_633.html

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар