ЕКСКЛУЗИВНО! Психар нападна Емануела

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Да си красив и известен понякога има и негативна страна.

Такъв е случаят с певицата Емануела, която се е видяла в чудо от таен обожател, който упражнява психически тормоз върху нея. 

Топ звездата на „Пайнер“ от известно време получава непрекъснато съобщения в социалните мрежи, които са присъщи за един истински психопат. Тайнственият господин първоначално не разкривал самоличността си и пишел от празни профили. След като няколко пъти чалга дивата го блокира, той решава да се разкрие пред нея.

На едно от участията й в столицата той я чака на задния вход на клуба с огромен букет в ръка. Тогава й разкрива, че той стои зад множеството съобщения и коментари във „Фейсбук“. Следва обяснение в любов, а Емануела е изведена с охрана до колата си. Със сигурност това не е първият влюбен в нея фен, но досега никога не й се е случвало да попадне на толкова обсебен и откачен тип. Той посещава всяко нейно участие и я следи с налудничав поглед по време ня изявата й. От нейни близки разбрахме, че винаги идва сам и гледа много лошо, когато някой мъж я заговори. А след това й го натяква в съобщения във „Фейсбук“.

Изпълнителката на „Нотариално заверен“ се е изплашила от напористия ухажор, тъй като във всяко негово писмо присъствали неща за висшия разум и Вселената, които му „говорят“ какво трябва да направи, пише ШОУ.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар