Ексклузивно! Пфайзер убива деца

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

За “спасителите” и ваксините

Фapмaцeвтuчнaтa корпорация Пфайзер напоследък бива рекламирана като откривател на вakcuнa с висока надеждност. ЕС вече е поръчал 300 милиона дози от вakcuнaтa и общо 1.3 милиарда ще бъдат поръчани до края на 2021г. Нека научим малко повече за компанията Пфайзер:

 

– Компанията изплаща най-голямото съдебно обезщетение в историята на САЩ (2.3 милиарда долара). Щатските прокурори осъждат Пфайзер заради подкупи, раздадени на лекари на базата на процент от печалбата. Едно от техните обезболяващи, “Бекстра”, е било неправомерно предлагано за употреба, в разрез със щатските директиви за безопасност.

– През 2004-та, Пфайзер изплаща съдебен иск от 430 милиона долара в резултат от наказателно съдебно дело, заради подкупването на лекари да предписват лекарството против епилепсия “Неуронтин” на пациенти, чиито заболявания не изискват подобно лечение. По-късно Пфайзер признава, че е раздало 20 милиона долара в подкупи на 4500 лекари и мед. лица, за да се застъпят за компанията.

Прочети още:   Без пълен локдаун на този етап

– Пфайзер е осъден в щатски федерален съд от нигерийски семейства, чиито деца са били ползвани за опитни мишки за тестването на опасен антибиотик от нов тип (“Троувън”), без знанието и съгласието на техните родители. Съдът се произнася, че компанията е нарушила международни спогодби за медицинско право. Пфайзер изплаща 75 милиона долара на засегнатите.

– През 90-те компанията продава дефектни сърдечни клапани, знаейки и укривайки информация за рисковете от тях – това води до смъртта на 100 души. Плаща обезщетение От 10,7 милиона долара.

– Компанията е осъдена да изплати глоба от 90 милиона паунда на британската национална здравна служба, NHS, поради неправомерно завишаване цената на противоепилептично лекарство с 2600%, което коства на пациенти допълнителните 45 милиона паунда.

Прочети още:   Коронавирусът не спада към особено опасните инфекции. И паниката е напълно безпочвена.

Вие ще позволите ли вие, вашите родители и деца да бъдат “лекувани” с “вakcuнa”, създадена само за няколко месеца от корпорация с подобна криминална история? Отворете си очите, фapмa индустрията от години е най-богатия икономически отрасъл в света, там отдавна има много повече корупция, алчност и психопатия, отколкото наука и алтруизъм.

източник:https://thesofiatimes.com

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар