Слави Румен Радев

ЕКСКЛУЗИВНО РАЗКРИТИЕ! Слави и Румен Радев са тайни приятели

България, Ексклузивно, Румен Радев, Слави Трифонов
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Летели заедно на изтребители, Дългия треперел от шубе

Слави Трифонов и Румен Радев крият дългогодишно тайно приятелство и общо минало. Тв водещият и президентът се познавали вече повече от 10 години,

а „Ретро“ се сдоби с уникална тяхна съвместна снимка, на която двамата позират за спомен преди полет с еднакви екипи, надписани с имената им, какъвто притежава и първата дама Десислава Радева.
Фотото е направено, когато настоящият държавен глава е бил командир в авиобаза Граф Игнатиево.

Тогава Трифонов, вероятно посредством контакта си с Генерал Деси, някогашна негова секретарка и тогавашен пиар на ВСС, успял да се уреди да лети на американски боен самолет.

Посещението му в авиобазата съвпаднало с това на група щатски топлетци, които прелетели Океана със своите изтребители и кацнали директно у нас след почти 11-часов полет.

Тв водещият се качил именно в един от изтребителите F-16, пилотирани от американците. На обучението и инструктажа, които получил преди това от тях, присъствал и Румен Радев.

Генералът обаче не се качил заедно със Слави в американска летателна машина, а управлявал своя МиГ-29. Льотчикът и щатските му колеги спретнали авиошоу във висините, докато Трифонов бил на борда.

Учиндолецът не бил на себе си от шубе и останал потресен от близкото разстояние, на което Радев летял от тях, а преди самото излитане американците му дали няколко найлонови пликчета, които да използва, ако почувства стомашен дискомфорт.

Тъй като ги пъхнал в неудобен джоб на панталона си и не могъл да ги стигне, шоуменът едва се въздържал да не върне вечерята от миналата нощ, за която самият той разказва, че ял и пил заедно с Георги Гергов в неговия хотел в Пловдив. След като всички изтребители кацнали безаварийно, Слави и Радев имали разговор, в който завързали приятелство. Не след дълго водещият поканил генерала да му гостува в шоуто, където не скрил симпатиите си към него.

Във въпросното интервю Трифонов дори пророкувал политическата кариера на настоящия президент, уверявайки го, че хора като него трябва да участват във властта. Макар в последните години Слави и Радев да нямали толкова чести срещи, запознати твърдят, че продължавали да поддържат тайното си приятелство.

Хора от екипа на Дългия дори подозирали, че двамата крояли общи планове, с които били запознати само шепа доверени лица. Скечовете, иронизиращи президента в Шоуто на Слави, били просто прикритие на близките им всъщност отношения. / Ретро.бг


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар