ЕКСКЛУЗИВНО РАЗКРИТИЕ! ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ Е ДС-ЧЕНГЕ! Работил е в 7- ми отдел на Държавна Сигурност!

Без категория
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Бившият вътрешен министър Румен Петков разнищи и разкри причината за неспирните атаки на Цветан Цветанов към президента Радев.

„На Цецо му е поставена задачата да контролира Румен Радев и той мине се, не мине – изцепи по нещо“, коментира Петков.

„Цветанов се държи като типичния нереализирал се посредствен служител на 7- мо управление на Държавна сигурност, където той всъщност е работил“,

заяви още бившият вътрешен министър Петков, на когото може да се вярва най-малкото заради поста, който е заемал 4 години.

„Именно с това се е занимавал 7- ми отдел на ДС – да контролира населението“, продължи Румен Петков. „Такива са били тогава функциите на Цветан Цветанов – да осъществява контрол върху даден обект.

Такива са и сега – в конкретния случай му е поставена задачата да контролира Президента. Съвсем отделен обаче е въпросът как се справя – Цецо толкова си може, сиромаха, от него не трябва да се очаква кой знае какво“, допълни Румен Петков.

Бившият вътрешен министър се обърна в ефир към шефа на Комисията по досиетата Евтим Костадинов, и полушеговито подметна, че сега журналисти от всички медии ще започнат да му звънят, за да го питат дали наистина Цветан Цветанов е работил в Държавна сигурност.

Петков посъветва Костадинов да отговори само с една дума – „Да“.

Няма как тук да не вметнем, че Румен Петков всъщност силно надценява родните тв. и вестникарски медии.

И желанието на журналистите, работещи в тях, да търсят и разгласяват истината. Защото те всички до един са на хранилката на ГЕРБ. Г-н Петков, знайте, че нито един журналист няма да посмее да звънне и да пита дали наистина Цветанов е работил в ДС. Защото тозчас ще си изгуби работата.

Вместо това очаквайте да се случи следното: Слугинските медии ще потулят разкритията на Петков с много лесна и доказано ефективна тактика – просто няма да отразят новината.

Новината, която ще прочетете само в нашия и още 10-тина по-малки интернет сайта.

По-нататък Румен Петков не спести критиката си и към Румен Радев. Главно за това, че Президентът се поддал на емоциите и влязъл в режим на размяна на реплики с Цветанов: „Сега, колко се е образовал Цецо във ВИФ, не е работа на президента“. Припомняме, че преди дни, след поредната атака на Цветанов, Румен Радев коментира: „Именно заради такива като него, аз настоявам да се подобри образованието у нас – тъй като Цветанов трудно осмисля това, което чете“.

Опитите на ГЕРБ да очернят Президента имат съвсем ясна цел – да провалят евентуален негов политически проект. През последните месеци усилено се говори, че след края на мандата си, Радев ще прави партия. И явно има индикации за това, ако съдим по истеричното активизиране на ГЕРБ, които през последните месеци силно изостриха очернящата си кампания срещу Президента

Друг е въпросът, че „Топ Разкритието“ на Петков за това, че Цветан Цветанов е работил в 7-ми отдел на Държавна сигурност, всъщност не е никакво разкритие. Информацията е много стара, още от 2009 г. С иновативни пи-ар похвати обаче гербаджийските медии потулиха новината. Големите телевизии и вестници не я отразиха, а платените им интернет сайтове ни опонираха с твърдението, че е „жълта“, или казано поднешно му – „фалшива“ новина. По този начин тогава обществото така и не научи истината за миналото на Цветанов. И ето сега, 9 години по-късно същата информация излиза като „Сензационно Разкритие“.

Даваме този пример, за да илюстрираме доколко е замърсено и манипулирано от ГЕРБ информационното поле в България. Властта на ГЕРБ владее 95 % от медиите.

И с тяхна помощ най-безобразно манипулира общественото мнение. Чрез тези информационни инструменти представя истините за клюки и фалшиви новини, а измислиците обявява за истини. Медиите са техни и ги ползват като инструмент, с който оперират мозъците на все по-маргинализиращото се българско население…

източник

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар