Ексклузивно! Саудитска Арабия осъди Коко Динев на 15 години затвор за наркотрафик

България, Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
От няколко дни в ъндърграунд средите се носи усилен слух за Коко Динев. Според мълвата, бившият на Емилия се е сдобил с присъда в Саудитска Арабия. Там той е осъден на 15 години затвор заради трафик на забранени вещества. Бившият висаджия е замесен в схемата от края на миналия век.
В началото на тази година е постъпил сигнал в службите за нелегалния бизнес на Коко Динев, пише Хот арена. Ресторантьорът печели милиони от износа на забранени вещества. Те се произвеждат в България и благодарение на канал, в който участва нашенецът, опиатите достигат до страните от арабския свят на многократно по-висока цена. В тъмния бизнес съдружник на Коко Динев е ливанецът Махер Хасан.
Интересно е, че двамата са съдружници в легалния бизнес на бившия висаджия. Коко и Махер работят в съдружие в казиното на бизнесмена, което се намира до границата ни с Гърция. Ливанецът притежава още няколко дружества, регистрирани у нас – фирма за търговия с плодове и зеленчуци „Фреш фрутс“, компанията „Менд К билдинг“, която се занимава със строителство и туроператорското дружество „Менд М Туризъм“.
Той участва и в няколко дружества, основани с капитал от Ливан и Австрия. В мафиотските среди се носи слух, че след убийството на Фатик, Коко и Махер са поели трафика на опиати към арабския свят.
източник: https://bulbulgnewsbgg.blogspot.com/2019/12/15.html

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар